Rebić blizu Intera, Conte dao dozvolu

Ante Rebić, Hrvatska, Ante Rebić, Vatreni, Jose Mourinho, Ante Rebić, Ivan Perišić, Manchester United, Ante Rebić, Manchester United, nogometne zvijezde, Ante Rebić, Mourinho, Manchester United, Ante Rebić, Ante Rebić, Ante Rebić, Vatreni, Hrvatska zemlja, Ante Rebić, Ante Rebić, inter, Ante Rebić, AC Milan, milan, spal , Ante Rebić
Osim Rebića kao želje spominju se Lazaro, Nicolo Barella i Edin Džeko kao najizglednija pojačanja, a Rebić bi bio drugo najskuplje, odmah nakon Barelle, s odštetom koja ne bi bila manja od 40 milijuna eura.

La Stampa piše da Conte jako cijeni Rebića te da je dao zeleno svjetlo za njegovo dovođenje. Rebiću je Italija dobro poznata jer je neko vrijeme igrao za Fiorentinu, a u Inter bi došao iz Eintrachta za koji je u prošlog sezoni zabio 10 golova i dodao 6 asistencija.

Rekonstrukcija napada

Ovaj razvoj događaja značio bi da bi u Inter uskoro mogao doći i treći Hrvat, a nije isključeno ni da u sljedeću sezonu Inter uđe s napadom kojeg bi činili Rebić, Džeko i Perišić.

Ranije je za Rebića interes pokazao i Atletico Madrid, ali nikad nije došlo do ozbiljnijih razgovora između dva kluba, ali Talijani tvrde da priča još nije gotova i da je Atletico realna konkurencija Interu.

Bilje ranije pisao kako bi se Rebić savršeno uklopio u Simeoneovu momčad jer mu odgovara igra koja se bazira na kontranapadima. Osim toga, Mario Mandžukić imao je mjesta u Atleticu pa nema razloga da se tamo ne snađe i igrač koji mu je prema karakteristikama najsličniji od hrvatskih nogometaša./HMS/