Rakitić 'zaratio' na Instagramu s hrvatskim tenisačem, zašto Modrić šuti?

Rakitić 'zaratio' na Instagramu s hrvatskim tenisačem, zašto Modrić šuti?

Hrvatski tenisač Ivan Dodig zabavljao se u ponedjeljak navečer na Instagramu odgovarajući na pitanja navijača, ali je i napravio gadnu grešku u koracima kada je kazao da mu je madridski Real draži od Barcelone.

Naime, na to je ekspresno reagirao Barcin veznjak Ivan Rakitić, koji je upitao Dodiga 'što ne valja s glavom?'

Naravno, bila je to samo šaljiva Ivanova opaska, a Dodig je u duhovitome tonu nastavio i kasnije kada ga je jedan od obožavatelja upitao može li mu srediti da se dopisuje s Raketom.

Samo ako navijaš za Barcelonu i nosiš samo Ivanove dresove jer trebam neku podlogu za pregovore - nasmijao je Dodig, koji je u potom napisao da ne zna ništa o teniskim vještinama Rakitića, ali da pretpostavlja kako se Ivan u tajnosti priprema za sljedeću godinu i humanitarni turnir Gem, Set, Hrvatska..

Zanimljivo, u raspravu se još uvijek nije uključio Luka Modrić, od kojeg smo ipak očekivali da će zaštititi tenisača rođenog u Mostaru zato što mu je miliji dres kraljevskog kluba.

Tko zna, možda se kapetan hrvastske reprezentacije do kraja dana ipak umiješa, ali u svakom slučaju veseli vidjeti hrvatske sportaše da se ovako međusobno šale, nadmudruju, međusobno prate i podržavaju.