Rakitić 'zaratio' na Instagramu s hrvatskim tenisačem, zašto Modrić šuti?

Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, FIFPro, Ivan Rakitić, rodrigo bantacur, barcelona, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, Ivan Dodig, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, barcelona, FC Barcelona

Hrvatski tenisač Ivan Dodig zabavljao se u ponedjeljak navečer na Instagramu odgovarajući na pitanja navijača, ali je i napravio gadnu grešku u koracima kada je kazao da mu je madridski Real draži od Barcelone.

Naime, na to je ekspresno reagirao Barcin veznjak Ivan Rakitić, koji je upitao Dodiga 'što ne valja s glavom?'

Naravno, bila je to samo šaljiva Ivanova opaska, a Dodig je u duhovitome tonu nastavio i kasnije kada ga je jedan od obožavatelja upitao može li mu srediti da se dopisuje s Raketom.

Samo ako navijaš za Barcelonu i nosiš samo Ivanove dresove jer trebam neku podlogu za pregovore - nasmijao je Dodig, koji je u potom napisao da ne zna ništa o teniskim vještinama Rakitića, ali da pretpostavlja kako se Ivan u tajnosti priprema za sljedeću godinu i humanitarni turnir Gem, Set, Hrvatska..

Zanimljivo, u raspravu se još uvijek nije uključio Luka Modrić, od kojeg smo ipak očekivali da će zaštititi tenisača rođenog u Mostaru zato što mu je miliji dres kraljevskog kluba.

Tko zna, možda se kapetan hrvastske reprezentacije do kraja dana ipak umiješa, ali u svakom slučaju veseli vidjeti hrvatske sportaše da se ovako međusobno šale, nadmudruju, međusobno prate i podržavaju.