Rakitić otkrio hoće li produžiti ugovor s Barcom i što misli o Enriqueu

Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, Luis Enrique, FC Barcelona, leo messi, IVAN RAKTIĆ, FC Barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Liga prvaka, Ivan Rakitić, FC Barcelona, barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona
Proteklih tjedana puno se pisalo o Ivanu Rakitiću i hoće li produžiti ugovor u Barceloni. Hrvatski veznjak jedno je vrijeme bio u drugom planu, a navodno se nije slagao s trenerom Luisom Enriqueom. No, u nedjelju je odigrao svih 90 minuta u pobjedi protiv Eibara i čini se da stvari vraćaju u normalu. Raketa je potvrdio da želi ostati u Barceloni.

"Nadam se da ću obnoviti ugovor. Moj menadžer radi na tome", rekao je Rakitić za španjolske medije.

Rakitić je pohvalio trenera Luisa Enriquea.

"Za mene bi bilo bolje da Enrique nastaviti raditi ovaj posao. On me poznaje najbolje, doveo me u klub i na tome sam mu zahvalan", rekao je Rakitić.

Osvrnuo se i na Real te najboljeg igrača Cristiana Ronalda.

"Više volim pričati o onome što ja radim. Ronaldo je odličan igrač i želim mu sve najbolje. Nekoliko smo bodova iza Reala i moramo se koncentrirati na svoju igru. Još ima vremena za promjenu".

Branič Reala Sergio Ramos nedavno je poručio navijačima Seville da njemu zvižde, a Rakitića podržavaju iako su obojica nekad bila u klubu.

"Zadovoljan sam navijačima Seville, ali ne mogu ništa napraviti oko zvižduka Ramosu".

gol.hr