RADELJIĆ Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, gledatelji su mogli uživati | Hercegovina.Info

RADELJIĆ Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, gledatelji su mogli uživati

RADELJIĆ Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, gledatelji su mogli uživati
NK Široki Brijeg

"Pripremni dvoboj protiv FK Željezničar bio je prava provjera, kvalitetan suparnik, a i sama je utakmica to potvrdila. Odlično smo otvorili utakmicu, ispoštovali sve trenerove zamisli i dominirali igrom u prvom poluvremenu. Po svemu smo zaslužili vodstvo. Drugo je poluvrijeme, iako smo poveli odmah na otvaranju, bilo dosta izjednačenije i na kraju je remi najrealniji ishod. No, kada se podvuče crta, odigrali smo kvalitetnu utakmicu, gledatelji su mogli uživati u izvedbi obiju momčadi," kazao je Stjepan Radeljić u komentaru jučerašnjeg remija na Pecari (1:1) u trećoj pripremnoj utakmici.

Dvadesettrogodišnji branič NK Široki Brijeg na polugodišnjoj posudbi iz NK Osijek osvrnuo se i na prethodne dvije pripremne utakmice i lagane pobjede protiv hrvatskih niželigaša ONK Metković (3:0) i NK Neretvanac Opuzen (6:0).

 "U prve dvije pripremne utakmice dominirali smo svih 90 minuta. U obje utakmice protivnicima smo u potpunosti zatvorili pristupe našim vratima. Uz dužno poštovanje prema suparnicima, ulazili smo čvrsto i skoncentrirano u utakmicu i pitanje je bilo s koliko pogodaka razlike ćemo pobijediti. Naša je kvaliteta bila očigledna", dodao je Radeljić.