RADELJIĆ Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, gledatelji su mogli uživati

NK Široki Brije- Željezničar
NK Široki Brijeg

"Pripremni dvoboj protiv FK Željezničar bio je prava provjera, kvalitetan suparnik, a i sama je utakmica to potvrdila. Odlično smo otvorili utakmicu, ispoštovali sve trenerove zamisli i dominirali igrom u prvom poluvremenu. Po svemu smo zaslužili vodstvo. Drugo je poluvrijeme, iako smo poveli odmah na otvaranju, bilo dosta izjednačenije i na kraju je remi najrealniji ishod. No, kada se podvuče crta, odigrali smo kvalitetnu utakmicu, gledatelji su mogli uživati u izvedbi obiju momčadi," kazao je Stjepan Radeljić u komentaru jučerašnjeg remija na Pecari (1:1) u trećoj pripremnoj utakmici.

Dvadesettrogodišnji branič NK Široki Brijeg na polugodišnjoj posudbi iz NK Osijek osvrnuo se i na prethodne dvije pripremne utakmice i lagane pobjede protiv hrvatskih niželigaša ONK Metković (3:0) i NK Neretvanac Opuzen (6:0).

 "U prve dvije pripremne utakmice dominirali smo svih 90 minuta. U obje utakmice protivnicima smo u potpunosti zatvorili pristupe našim vratima. Uz dužno poštovanje prema suparnicima, ulazili smo čvrsto i skoncentrirano u utakmicu i pitanje je bilo s koliko pogodaka razlike ćemo pobijediti. Naša je kvaliteta bila očigledna", dodao je Radeljić.