FOTO/VIDEO  PSG visokom pobjedom osigurao naslov

Hajrudin Kamenjaš, Zlatan Ibrahimović, posljednja želja, Zlatan Ibrahimović, Hajrudin Kamenjaš, bolest, posljednja želja, deset pogodaka sezone, Zlatan Ibrahimović, Neymar, FIFA, najljepše pogotke godine, Međunarodni nogometni savez, Zlatan Ibrahimović, nogomet, udarac glavom, Pogodak sezone, Zlatan Ibrahimović, Švedski reprezentativac, Pariz, PSG, nogomet, Zlatan Ibrahimović, Paris Saint-Germain, nogomet, Zlatan Ibrahimović, Švedska, najbolji strijelac u povijesti, PSG, PSG, Manchester United, Zlatan Ibrahimović, nogomet, Euro 2016, baraž, PSG, Chelsea, Benfica, zenit, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Zlatan Ibrahimović, PSG, prvak Francuske
Nogometaši PSG-a osvojili su naslov prvaka Francuske osam kola prije kraja i to s čudesnom pobjedom od čak 9-0 kod "fenjeraša" Troyesa.

PSG je s uvjerljivim trijumfom stigao do 77 bodova, neuhvatljivih za drugoplasirani Monaco koji ima 52, pa je u Troyesu proslavila svoj šesti naslov u povijesti, a četvrti zaredom.Pariška momčad ima samo jedan poraz i pet remija u 30 utakmica, pa nije čudo što su najbrže došli do naslova u povijesti Francuske lige, a oborili su i rekord Liga petice koji je dosad držao Bayern koji je 2013. osvojio naslov sedam kola prije kraja.

Zlatan Ibrahimović je s četiri gola (44, 52, 55, 89), prešao brojku od 100 postignutih pogodaka u Francuskom prvenstvu. Šveđanin sada ima 102 gola iz 115 utakmica, a ove sezone je vodeći strijelac lige s 27 golova u 24 utakmice koje je igrao, uz 10 asistencija.

Dvostruki strijelac bio je Edinson Cavani (13,75) a pogotke su upisali i Javier Pastore (17), Adrien Rabiot (19) i Matthieu Saunier (58ag).