Prva pobjeda Prosinečkog na klupi BiH

Vatreni, klupa, robert prosinečki, reprezentacija BIH, robert prosinečki, robert prosinečki, BIH, robert prosinečki, BIH, robert prosinečki, BIH, robert prosinečki, BIH, BIH, bugarska, robert prosinečki, BIH, robert prosinečki, BIH, Azerbejdžan, robert prosinečki
Jedini pogodak na ovoj utakmici postigao je Kenan Kodro u 20. minutu utakmice, a bila je to prva pobjeda izbornika Roberta Prosinečkog na klupi Bosne i Hercegovine.

Početak utakmice nije donio većih uzbuđenja, a Bugarske bila je nešto konkretnija i agresivnija.

Ipak, u 20. minutu BiH nakon prvog ozbiljnijeg napada dolazi do vodstva, a odličnu akciju realizirao je Kodro.

U nastavku utakmice Bugari su imali dobre prilike za iznenađenje, međutim nisu bili precizni.

BiH je mogla udvostučiti prednost u 41. minutu, kada je ponovno Kodro bio u prilici nakon odličnog protunapada, međutim njegov udarac odlazi pored gola.

U drugom poluvremenu prilika za promjenu rezultata gotovo da nije bilo. Vrijedan spomena je udarac Miralema Pjanića u 53. minutu koji je ipak bio previsok i nije predstavljao problem za golmana Bugarske.

Nastavak utakmice donio je uglavnom igru na sredini terena, a poluvrijeme je obilježilo i veliki broj grešaka s obje strane.

Bugari su uspjeli kreirati nekoliko poluprilika, nastalih uglavnom nakon grešaka zadnje linije bh. tima, međutim nisu uspjevali ozbiljnije ugroziti Šehića.

Bugarski reprezentativac Martin Raynov u 87. minutu dobiva crveni karton, nakon što je rukom poslao loptu iza Šehićevih leđa. Sudac je vidio njegov nesportski potez i dodijelio mu drugi žuti karton.

Do kraja utakmice BiH nije uspjela iskoristiti igrača više na terenu, a Bugari nisu mogli učiniti nešto više, pa je utakmica završla minimalnom pobjedom BiH.

vecernji.ba