FOTO  Prva malonogometna liga FBiH: MNK Comunicare Handy – MNK Kaskada 3:2

Malobrojni gledatelji u hladnoj dvorani na Bijelom Brijegu su mogli vidjeti dobru i neizvjesnu utakmicu do samoga kraja.

Za momčadi su nastupili:

MNK Comunicare Handy: Vladisavljević, Melo, Skuhan, Goluža, Smajić, Šimić, Čulinam Raguž D., Raguž M., Čužić, Penava, Subašić.

MNK Kaskada: Spahić, Babić, Šakušić, Spahić, Džambo, Mujčić, Topčagić, Oručević, Ulfet.

U prvom poluvremenu domaći su nekoliko puta zaprijetili preko Vladisavljevića, Smajića, Goluže i Čuline ali rezultat je ostao nepromjenjen. Gosti su svoje prilike tražili iz brzih kontri. Na poluvrijeme se otišlo bez golova.

U nastavku utakmice Comunicare preko Raguža u 22. minuti dolazi do prednosti od 1:0. Gosti se brzo vraćaju i samo minut kasnije poravnavaju na 1:1 preko Šakušića, da bi u sljedećem napadu došli i do prednosti, golom Mujčića za 1:2. U 26. minuti kazneni udarac za Comunicare, srušen je Goluža. Na 2:2 iz kaznenog udarca pogađa Čulina. U 31. minuti pobjedu domaćima za 3:2 donosi Šimić nakon odličnog solo-prodora.

Tablica: Centar Sarajevo 21, Brotnjo Derby Bet shop 19, Comunicare 18, Drina 15, Libero Saz Monting 12, Karaka 11, Kaskada 10 i Bosna Kompred 7 bodova.