Protiv tuzlaka idemo na pobjedu

HŠK Zrinjski

"Pošto igramo na domaćem terenu očekivanja su osvajanje sva tri boda, ali do pobjede će biti teško doći, dijelom što se i mi tražimo, a dijelom što se radi o kvalitetnom protivniku. Sloboda ima nekoliko izuzetno kvalitetnih nogometaša pogotovo u fazi napada, a od ranije je poznato da su defanzivno veoma jaki. Trebat će puno rada, kvalitete i strpljenja da se ta tri boda osvoje. Pored svih natpisa koji narušavaju atmosferu u klubu, mislim da je atmosfera među nogometašima odlična i da su momci svjesni onoga što ih očekuje. Mi raspolažemo sa cijelim igračkim kadrom, a ja sam neslužbeno rekao da je raritet da nakon priprema i 10 odigranih utakmica mi praktički nemamo niti jednog povrijeđenog nogometaša, kazao je trener Jović.

"Očekivanja su da   pobijedimo Slobodu, a sa obzirom na sve što smo čuli to će biti jako teško. Mi trebamo dati sve od sebe i ja mislim da bi to trebali pobijediti",riječi su Vlade Zadre.

Davor Martinović je rekao da očekuje pobjedu, a pošto je relativno mlad nogometaš rekao je par riječi o sebi:" Počeo sam trenirati u Čapljini i prije godinu dana sam došao u Zrinjski kao kadet i sada sam ovdje na raspolaganju trenerima".

Sastav još nije poznat, i nakon večerašnjeg treninga izabrat će se startnih jedanaest koji će istrčati protiv Slobode. Zadro je rekao da ne bi komentirao sastav jer je tu trener da o tome odlučuje, a da on mora igrati, pa bilo to minuta ili cijelu utakmicu, dok je Martinović rekao da se malo iznenadio kada se vidio u prvom sastavu, ali da je to volja trenera i da se to mora poštovati

. Nakon deset minuta pojavila se i ekipa RTV Mostar pa se opet ponavljala ista priča sa početka tiskovne. Ono što još vrijedi istači jeste da će ekipa imati dva dana odmora, a u četvrtak se ide na Kupres da se momčad dodatno osvježi i spremi za nastavak prvenstva. Na Kupresu će se odigrati i utakmica sa NK Splitom u narednu subotu.

Utakmica HŠK Zrinjski-FK Sloboda igra se sutra (nedjelja) sa početkom u 20. sati.

zrinjski.info