Protiv tuzlaka idemo na pobjedu

Protiv tuzlaka idemo na pobjedu

"Pošto igramo na domaćem terenu očekivanja su osvajanje sva tri boda, ali do pobjede će biti teško doći, dijelom što se i mi tražimo, a dijelom što se radi o kvalitetnom protivniku. Sloboda ima nekoliko izuzetno kvalitetnih nogometaša pogotovo u fazi napada, a od ranije je poznato da su defanzivno veoma jaki. Trebat će puno rada, kvalitete i strpljenja da se ta tri boda osvoje. Pored svih natpisa koji narušavaju atmosferu u klubu, mislim da je atmosfera među nogometašima odlična i da su momci svjesni onoga što ih očekuje. Mi raspolažemo sa cijelim igračkim kadrom, a ja sam neslužbeno rekao da je raritet da nakon priprema i 10 odigranih utakmica mi praktički nemamo niti jednog povrijeđenog nogometaša, kazao je trener Jović.

"Očekivanja su da   pobijedimo Slobodu, a sa obzirom na sve što smo čuli to će biti jako teško. Mi trebamo dati sve od sebe i ja mislim da bi to trebali pobijediti",riječi su Vlade Zadre.

Davor Martinović je rekao da očekuje pobjedu, a pošto je relativno mlad nogometaš rekao je par riječi o sebi:" Počeo sam trenirati u Čapljini i prije godinu dana sam došao u Zrinjski kao kadet i sada sam ovdje na raspolaganju trenerima".

Sastav još nije poznat, i nakon večerašnjeg treninga izabrat će se startnih jedanaest koji će istrčati protiv Slobode. Zadro je rekao da ne bi komentirao sastav jer je tu trener da o tome odlučuje, a da on mora igrati, pa bilo to minuta ili cijelu utakmicu, dok je Martinović rekao da se malo iznenadio kada se vidio u prvom sastavu, ali da je to volja trenera i da se to mora poštovati

. Nakon deset minuta pojavila se i ekipa RTV Mostar pa se opet ponavljala ista priča sa početka tiskovne. Ono što još vrijedi istači jeste da će ekipa imati dva dana odmora, a u četvrtak se ide na Kupres da se momčad dodatno osvježi i spremi za nastavak prvenstva. Na Kupresu će se odigrati i utakmica sa NK Splitom u narednu subotu.

Utakmica HŠK Zrinjski-FK Sloboda igra se sutra (nedjelja) sa početkom u 20. sati.

zrinjski.info