Prosinečki: Bugare smo morali deklasirati

robert prosinečki, zvezda, robert prosinečki, crvena zvezda, Slaven Bilić, robert prosinečki, žuti, robert prosinečki, robert prosinečki, ugovor, trogodišnji ugovor, Azerbajdžanski nogometni savez, robert prosinečki, robert prosinečki, HNS, robert prosinečki, izbornik, NS BIH, robert prosinečki, misterij
Razlika u kvaliteti između Hrvatske i Bugarske je tako očita, da smo ih morali, ponavljam, morali deklasirati. Bugari nemaju niti jednog ozbiljnognogometaša, osim eventualno Ivelina Popova, no, niti on nije na razini hrvatskih igrača", izjavio je Prosinečki urazgovoru za Sportske novosti.

Drugim riječima, Hrvatska je i dalje daleko od one igre koju svi želimo i očekujemo, pogotovo kad pogledamo vrijednosti naših igrača.

"Luka Modrić i Vedran Ćorluka su odigrali velike utakmice. Čitam jutarnja izdanja i mislim da su izvjestitelji iz Sofije bili 'škrti', Luka i Čarli su zaslužili bolje ocjene, posebno Ćorluka. Ostali igrači su samo odradili posao, ali, od njih se na idućim utakmicama očekuje da će biti puno bolji...", izjavio je Prosinečki.