Pročitajte koji su se to igrači Zrinjskog i Širokog Brijega našli na popisu izbornika U21 reprezetacije BiH

Vinko Marinović

Na spisku izbornika BiH reprezentacije Vinka Marinovića nekadašnjeg prvog trenera Plemića nalazi se i par imena koji sa dosta uspjeha nastupaju, ili su nastupali u redovima klubova iz Hercegovine.

Goran Karačić nekadašnji prvi vratar Zrinjskog, a sad vratar Adanaspora iz Turske. Stjepan Radeljić nekadašnji nogometaš HŠK Zrinjski koji trenutno nastupa za Stuttgart. Ovaj nogometaš je nešto ranije nastupao i za mladu selekciju Hrvatske.

U veznom redu se nalaze čak tri mladića koji nastupaju u HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg. Riječ je o Marijanu Čavaru nogometašu Zrinjskog za koje vjerujemo šef struke Plemića Blaž Slišković ima velike planove. Čavar je u dosadašnjim utakmicama pokazao da je jedan od najboljih nogometaša Zrinjskog, a već ranije je nastupao za mlade selekcije BiH. Kao što će za Marijana reći u Zrinjskom tako će za Luku Menala reći u Širokom Brijegu, kao i za njegovog suigrača Stjepana Lončara.

Vratari: Nemanja Trkulja (Borac), Goran Karačić (Adanaspor), Azir Muminović (Sloboda).

Obrana: Kerim Memija (Vejle), Eldar Čivić (Sparta), Advan Kadušić, (Sarajevo), Marko Mihojević (Sarajevo), Stjepan Radeljić (Stuttgart), Darko Todorović (Sloboda); Besim Šerbečić (Radnik), Kemal Osmanković ( Željezničar)

Vezni red: Marijan Čavar (Zrinjski) Amir Hadžiahmetović (Konyaspor); Luka Menalo (Široki), Nemanja Anđušić (Sarajevo), Amer Gojak (Dinamo), Nikola Dujaković (Krupa), Stjepan Lončar (Široki), Mak Varešanović (Udinese)

Napad: Mićo Kuzmanović (Sarajevo); Almir Aganspahić (Mladost), Hamza Čataković (Trencin), Ermedin Demirović (Alaves), Demir Peco (Radnik).