PRIPREME ZA NOVU SEZONU Zrinjski u Gabeli bez Jakovljevića, Žižović zadovoljan urađenim

HŠK Zrinjski početak priprema
Hercegovina.info

"Zadovoljni smo s uvjetima u Međugorju. Vrijeme nas je poslužilo, tereni su zaista dobri i imamo optimalne uvjete za rad. Imamo određenih problema što se tiče umora i sitnih ozljeda, međutim to je sastavni dio ovog posla. Sljedeća 3-4 dana neće trenirati Slobodan Jakovljević, dok su svi ostali igrači zdravi", kazao je u razgovoru za Zrinjski TV trener Mostaraca Mladen Žižović.

Zrinjski u subotu i nedjelju nastupa na Memorijalnom turniru 'Andrija Anković'. 

"U Gabeli ćemo koristiti sve zdrave i raspoložive igrače s nekom minutažom koja nam neće narušiti neke stvari na kojima smo radili u prethodnom razdoblju. Nadam se da ćemo te utakmice odraditi na najbolji mogući način i sljedeći tjedan ući u dobrom raspoloženju", poručio je Žižović i osvrnuo se na igrački kadar: 

"Mi smo 90 posto zavšili stvari kada je u pitanju igrački kadar, ali nas sigurno očekuje dolazak 2-3 igrača koja bi pojačala konkurenciju. Nećemo žuriti i dovoditi igrače da popune broj, nego ćemo dovesti mlade i talentirane igrače koji će podignuti kvalitetu". 

Zrinjski na otvaranju Memorijalnog turnira 'Andrija Anković' u Gabeli sutra u 13 sati igra protiv Neretve iz Metkovića. 

https://www.youtube.com/watch?v=jHwc0wKsqag&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1pIg9n-SPJtXrzji2KI3Z5vmDwhZi3vHIVsr0wyTIPFJr8Wwm4054Zl6A