Pripreme nogometaša NK Bigeste u punom zamahu

Nova 2010.god. nosi nove i posebne izazove za NK Bigeste kako na natjecateljskom tako i na organizacijskom planu. U okviru natjecateljske pripreme NK Bigeste je odigrao svoju prvu utakmicu protiv neke seniorske momčadi. Na terenu centra Circle International NK Bigeste je odigrao utakmicu protiv momčadi Flamurtarij iz Albanije.

Protiv Albanskog prvoligaša je nastupila momčad sastavljena od juniora i kadeta i utakmicu okončala rezultatom 1:4 u korist Albanaca, pogodak za NK Bigeste djelo je Nikole Granića.

Tijekom vikenda momčadi juniora i kadeta nastavile su sa odigravanjem pripremnih utakmica. U Mostaru su snage odmjerili protiv vršnjaka iz NK Branitelja. Utakmica juniora je okončana rezultatom 4:1 za NK Bigeste pogodcima Ivice Živkušića, Mirka Jelčića te dva Jure Hercega. Momčad kadeta je također zabilježila pobjedu rezultatom 1:0 pogotkom Antonia Biške.

Tijekom prelaznog roka NK Bigeste je ostao bez još jednog mladog i kvalitetnog igrača. Andrija Petrović je dres NK Bigestea zamijenio dresom NK Vukovara i to je osmi igrač koji je otišao iz NK Bigeste u ovoj natjecateljskoj sezoni. S obzirom da je jedan od važnijih ciljeva NK Bigeste stvaranje mladih i kvalitetnih igrača, osam igrača u sezoni koja nije još okončana i nije mala brojka.

NK Bigeste slijedeći vikend gostuje ponovo u Mostaru gdje će sudjelovati na jakom juniorskom turniru na kojem će uz HŠK Zrinjski i NK Branitelj kao domaćini još sudjelovati FK Leotar, FK Velež, NK Široki Brijeg i NK Bigeste.

ljportal