Prijavite se na kviz o nogometnom klubu NK Široki Brijeg

Prijavite se na kviz o nogometnom klubu NK Široki Brijeg

Kviz o bogatoj povijesti Nogometnog kluba Široki Brijeg, pod nazivom ”Plavo-bijeli”, održat će se u četvrtak, 7. studenog 2019. godine, s početkom u 20:00 sati u caffe baru Eko u Širokom Brijegu.

Kviz će tako okupiti sve generacije navijača Širokog Brijega koji će se moći družiti s bivšim legendarnim igračima kao i aktualnim članovima kluba s Pecare.

"Naš klub ima lijepu i prilično dugotrajnu povijest, s puno zanimljivih događaja. Cilj kviza je približiti neke povijesne događaje navijačima, samo druženje među navijačima. Također, ovime se želimo prisjetiti nekih lijepih događaja kroz prošlost i usput provjeriti koliko naši ljudi doista znaju o klubu", izjavili su organizatori za Bljesak.info.

Pitanja na kvizu obuhvaćati će cjelokupnu povijest kluba od osnutka 1948. godine, nastupa u Ligi Herceg-Bosne pa sve do današnje Premijer lige BiH.

Naravno,podsjetit ćemo se i nekih ranijih lijepih trenutaka i priuštiti nekoliko iznenađenja za sve navijače, a sve u smislu dobrog druženja i promociji naše širokobriješke svetinje, navode organizatori.

U ekipi na kvizi mogu sudjelovati od dvije do četiri osobe, a kotizacija iznosi 20 KM po ekipi dok su organizatori pripremili nagrade.

Prijave se mogu vršiti na brojeve: 063/520-677 ili 063/270-311.