FOTO  Priča o malim Plemićima: Leon, Sandro i Luka

druženje hšk

Ljubav prema Zrinjskom i dresu s lentom nasljedili su od svojih roditelja koji su ih čim su prohodali počeli dovoditi na utakmice Plemića.

Danas posebno nose dres svog najdražeg kluba i dokaz su da se za Zrinjski živi od malih nogu. Njihove igračke su oprema u kojoj treniraju i malo što ih interesira sem Zrinjskog. Leon je vratar koji već ima nekoliko priznanja, dok su Sandro i Luka izabrali biti nogometaši u polju.

HŠK Zrinjski ne treba brinuti za svoju budućnost dok je djece poput Leona , Sandra i Luke i još na stotine njihovih vršnjaka koji sanjaju obući sveti dres Zrinjskog. Njima su idoli nogometaši Zrinjskog, a u to smo se i sami uvjerili na zajedničkom druženju sa igračima. Naši mali junaci poželjeli su se slikati sa svim svojim idolima iz najdražeg kluba. Za njih bi najveća nagrada bila da jedan dan obuku dres prvog tima Zrinjskog i njih ne interesiraju nikakvi drugi klubovi.

Iskreno se nadamo da ćemo jednoga dana na ovom našem portalu objaviti slike junaka naše priče sa peharom šampiona države, i da će oni u to vrijeme biti idoli nekim drugim malim Plemićima.

Za kraj još treba spomenuti i trenera naših maldih Plmića Tihomira Skoku, popularnog Tikija koji uspješno vodi najmlađe kategorije Plemića.

HERCEGOVINA.info