Premier futsal liga BiH: Brotnjo izgubilo od Tanga

MNK Brotnjo, KMF Sokrates, MNK Brotnjo, KMF Tango
Vodeća momčad Premijer futsal lige nakon šest odigranih kola u Čitluku je slavila 3:5 pobjedu. Branitelji naslova prvaka su već u 2. minuti, nakon brze akcije koju je pogotkom zaključio Emir Sipović, došli do vodstva, a rezultat se nakon toga nije mijenjao sve do 19. minute i pogotka Marina Šunjića.

Pred sami kraj poluvremena Šunjić je preciznim udarcem na asistenciju Tomislava Bevande poravnao na 1:1.

U prvoj minuti nastavka gosti iz Istočnog Sarajeva ponovno su došli do prednosti. U gužvi pred Galićevim golom najbolje se snašao Nermin Jusić i iz neposredne blizine pogodio za 1:2. Pet minuta kasnije Vadran Marić je s desne strane uputio oštar centaršut pred Delihasanovićev gol koji se od Radmilovića odbio u mrežu za 2:2, a samo minutu kasnije Tomislav Bevanda pogodio je mrežu Tanga za 3:2.

Nažalost, prednost Brotnja trajala je svega sedam minuta. Nakon što je Jusić u 33. minuti poravnao na 3:3 Slaven Novoselac je tri minute prije kraja Tango ponovno doveo u vodstvo. Otvoreniju igru Brotnja s golmanom-igračem u samom finišu utakmice pogotkom za konačnih Brotnjo - Tango 3:5 kaznio je Gušo.

MNK BROTNJO: Galić, Šunjić, Čilić, T. Bevanda, Bošković, Pantić, Z. Bevanda, S. Dujmović, Jerković, Marić, Hrkać, A. Dujmović. Trener: Goran Bošković.

KMF TANGO: Delihasanović, Jusić, Čampara, Sipović, Novoselac, Hasanspahić, Ikonić, Hadžić, Đuderija, Tanasković, Gušo, Radmilović, Gengo. Trener: Mirko Marvan.


Citluk.ba