FOTO/VIDEO  Predstavljena pojačanja HŠK Zrinjski

predstavljena-pojacanja-hsk-zrinjski

... obratio trener Dragan Perić, te je najavio ciljeve u sezoni koja dolazi: Napravili smo jednu dobru selekciju i izabrali smo ono najbolje što imamo u ovom momentu i mogu s pravom reći da sa ovom ekipom možemo konkurirati za sami vrh. Krenut ćemo u sami vrh, a dokle ćemo stići to ćemo vidjeti. Ekipe koje su bile ispred nas u prvenstvu sigurno da su to favoriti u ovoj narednoj sezoni, ali mi ćemo probati pomrsiti račune svima njima. Mi ćemo u svakoj utakmici dati maksimum i opet ponavljam tko nije spreman za Zrinjski krvariti , ne treba ni da bude ovdje, ja sam spreman za Zrinjski poginuti, a oni moraju biti spremni krvariti i tako ćemo se odnositi prema svakoj utakmici bila domaća bila gostujuća.

Nakon trenera prisutnima su se obratio Vučina Šćepanović i:
Mislim sam start ovih priprema Zrinjskog dovoljno govori da ulaze ozbiljnije nego prethodnu. Sama pojačanja su sigurno ciljana. U svakoj utakmici trebamo dati svoj maksimum, te da vratimo Zrinjskog na staru slavu. Samim dolaskom ovde mislim da nisam pogriješio. Ekipa je mlada i ima potreban broj iskusnih igrača, te svoj kvalitet trebamo pokazati u sljedećim utakmicama.

Napad Zrinjskog pojačan je dolaskom Igora Aničića :
Došao sam u ovaj klub jer ima velike ambicije. Mi ćemo probati pomrsiti račune ostalim ekipama jer zaista imamo dobru ekipu za sam vrh.D

Povratnik u redove Zrinjskog je Goran Marković :
Tu sam od prvog dana priprema, većinu momaka ne poznajem ali odlično su me prihvatili. U ovim pripremama smo odigrala 5-6 utakmica, u svaku od njih smo ušli maksimalno. Tijekom prvenstva ćemo biti sve uigraniji i sve ozbiljniji.Mislim da imamo pravog trenera,prave saradnike i da možemo ostvariti zacrtani cilj.

Javnosti su još predstavljeni mladi Ivan Ferenc, koji je prošao omladinsku školu Zrinjskog, te mladi obrambeni igrač iz Čapljine Robert Grbavac.

Izvor: Zrinjski.info