FOTO/VIDEO  Predstavljamo službeni spot Brune Bakovića za navijačku pjesmu Uvijek vjerni domu

spot, navijačka pjesma, Bruno Baković
...karijeri,odlično smo se družili i zabavljali", izjavio je Bruno Baković. Nakon što je završeno tonsko snimanje nogometno navijačke pjesme „Uvijek vjerni domu" pjesma je objavljena na internet portalima, Facebook-u i na Youtube sa privremeno promidžbenim spotom koji je uradio g. Miroslav Divković.

Pjesma je u prva dva dana polučila veliko zanimanje što potvrđuje i broj klikova i pozitivnih komentara na svim društvenim internet mrežama. Tada je najavljeno i snimanje video spota. I evo, officialni video spot za pjesmu "Uvijek vjerni domu"je završen.

Spot je rađen u produkciji "Studio/Antonio-Ludwigshafen" s potpisom Jerko Jalšovec i Toni Planinić.

„Povjerenje za izradu scenarija za spot pjesme, koja govori o nadolazećem nogometnom ludilu dobio je Jozo Jokan Turudić. Cijela ekipa je imala identične vizualne asocijacije koje smo uz pomoć fantastičnih amaterskih glumaca i veliki broj sudionika statista navijačke udruge „Uvijek vjerni Bonn", pretočili u naše zajedničko viđenje ove nogometno navijačke pjesme „Uvijek vjerni domu ", objašnjava Bruno Baković.

Snimanje svih kadrova video spota rađeno je, gotovo bez pauza, a kako bi atmosfera na snimanju bila stvarna, korišteni su posebni zvučni, vizualni i rasvjetni efekti i druga prateća tehnika firme DK-SOUND iz Frankfurta, koju predvodi Dario Kozijak (Hrvatski radio Frankfurt).

„Pored već objavljenih video spotova za moje pjesme; „Samo tebi pripadam" i „Ženit ću te". Drago mi je da je još jedna pjesma u mojoj interpretaciji dobila svoj vizualni identitet, a posebno zbog toga što su u nastanku spota sudjelovali moji dragi prijatelji i poznanici, talentirani mladi glumci amateri i športaši,jedan od njih je i mladi hrvatsko-njemački košarkaš Dominik Turudić. Bilo mi je u istinu zadovoljstvo surađivati sa cijelom ekipom. Na ovaj način želim zahvaliti svim sudionicima na snimanju video spota i svima drugima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog video uratka. Poglavito se zahvaljujem mojim vjernim fanovima,koji su uporno i strpljivo čekali i evo napokon dočekali službeni video spot. Iskreno se nadam i vjerujem da će se većini dopasti" - kazao nam je vidno raspoložen i vrlo,vrlo zadovoljan (kralj dobre fešte) Bruno Baković, dan nakon završenog montiranja spota.

Nije potrebno previše trošiti riječi o cijelom projektu, pjesma ima dušu, energiju i jasnu navijačku poruku, a službenii video spot dočarava upravo sve te karakteristike pjesme. Glazbu i tekst pjesme „Uvijek vjerni domu" potpisuje Jozo Turudić-Jokan, a aranžman Josip Joco Vukoja.

Brotnjo.info