Predsjedništvo HŠK Zrinjski: Igra i pristup naše momčadi u porazu s Olimpicom su bili sramotni

HŠK Zrinjski, FK Olimpic, HŠK Zrinjski

Na sjednici Predsjedništva HŠK ZRINJSKI održanoj dana danas  donijeti su slijedeći:

Z A K LJU Č C I

1.Porazi kao i pobjede su sastavni i neizbježni dio sporta ali igra i pristup naše momčadi u porazu s Olimpicom su bili  sramotni, razočaravajući nedostojni dresa i lente našeg Kluba.

Zbog toga je i donesena odluka o kažnjavanju cjelokupne momčadi na čelu sa Stručnim stožerom ne zbog poraza već zbog pristupa samoj utakmici  a o samoj visini i načinu kažnjavanja ćemo odlučiti protekom ove polusezone.

2. S obzirom da nas očekuju 4 prevažne utakmice/tri prvenstvene i uzvrat Kupa/ očekujemo i tražimo maksimalnu mobilizaciju u cijelom Klubu a posebno od igrača koji će kroz pristup do kraja prvenstva pokazati svoj pravi odnos prema ovom Klubu. Posebno molimo sve prijatelje HŠK Zrinjskog da dođu i pomognu ZRINJSKOM da u četvrtak ostvarimo pobjedu i ponovno zasjednemo na mjestu na ljestvici koje osigurava odlazak u Europu. Uprava je donijela odluku da i zbog iznimno loše igre i pristupa utakmici s Olimpicom ulaz za utakmicu s Rudarom u četvrtak bude SLOBODAN kao određena isprika svim našim vjernim gledateljima.

3. Uprava je također donijela odluku da će do kraja jesenje polusezone za dvije prvenstvene i uzvratnu kup utakmicu sa Zvijezdom ulaz na STAJANJE bude slobodan kao zahvala na podršci ULTRASA tijekom cijelog prvenstva kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama i u trenucima kada gubimo i kada ne igramo dobro.

4. Bez obzira na sve trenutačne probleme kao i probleme koje imamo u financiranju Kluba sigurni smo da ćemo ostvariti ambicije koje smo pred sebe stavili a to je ulazak u Europu kao što smo i sigurni da ćemo na proljeće biti još bolji,još organiziraniji još igrački snažniji.

Predsjedništvo HŠK ZRINJSKI