FOTO  Predpioniri Zrinjskog slavili u Stocu, prekinuta utakmica pionira

Stolac - Zrinjski

PREDPIONIRI: Stolac - Zrinjski 0:1

Predpioniri Zrinjskog u odličnoj utakmici slavili su protiv Stoca sa 1:0. Prvo poluvrijeme u ravnopravnoj utakmici Zrinjski je došao do prednosti u 12.minuti susreta. U drugom poluvremenu dominacija domaćih nogometaša koji su pokušavali doći do izjednačenja, ali bezuspješno.

PIONIRI: Stolac - Zrinjski 2:2 (prekid)

Derbi utakmica između pionira Stoca i Zrinjskog prekinuta je u posljednim minutama susreta pri rezultatu 2:2 zbog napada domaćeg gledatelja na suca utakmice. U čvrstoj i borbenoj utakmici gosti iz Mostara u 25.minuti susreta imali su prednost od 2:0. Domaći nogometaši ostaju oslabljeni kada nakon povrede u 15.minuti susreta igru napušta kapetan Bošković. Ipak do kraja poluvremena domaći nogometaši uspjevaju smanjiti na 2:1. U nastavku utakmice Stolac uspijeva izjednačiti u jednoj dvojbenoj situaciji prilikom prekršaja na vrataru Zrinjskog.

Pioniri Stoca koji su jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi tako su ostali vjerojatno bez bodova zbog prekida utakmice. Šteta što njihov trud i zalaganje na treninzima i utakmicama kao i uspješan rad trenera jedan nepotreban incident može stajati i naslova prvaka.

HERCEGOVINA.info