Poznati ugriz Suarez-a kažnjen sa 10. utakmice neigranja

Prije par dana i od samog kluba Liverpool-a dobio je također kaznu u novčanom iznosu od +/-260.000 €.

Za sličan incident dok je još Urugvajac Luis Suarez bio član amsterdamskog AJAX-a za ugrizanje svog protivnika tada Otman Bakkal-a nogometaša PSV iz Eindhovena nizozemski nogometni savez KNVB odredio je kaznu od 7.utakmica neigranja.

Zanimljivo je da ovo nije prvi slučaj kažnjavana Urugvajaca u Engleskoj jer i prošle godine je dobio kaznu od engleskog nogometnog saveza FA i to u poznatom ''rasističkom ''ispadu prema tamnoputom nogometašu Patrice Evra iz Manchester United.-a .

Negativne kritike odzvanjaju britanskim otokom ,a pojedinci čak traže da se Suarez izbaci ne samo iz Liverpool-a nego i doživotno da mu se zabrane nastupi na britanskom tlu

Koliko se samo diglo ''prašine''oko ovoga incidenta i sam premijer David Kamerun je reagirao''Mislim da komisija mora uzeti u obzir pri ocjeni ovog incidenta da gospodin Luis Suarez ima funkciju ''primjera '' u svijetu nogometa !!!!.

Nogometaš Suarez kao i klub Liverpool moći će se žaliti na ovu odluku komisije do 12 sati u petak 26.04. poslije tog datuma presuda postaje konačna..

NUsport