Poznati polufinalisti Malonogometnog turnira Krehin Gradac

Poznati polufinalisti Malonogometnog turnira Krehin Gradac

U prvom susretu večeri sastale su se ekipe Karliko-Svadbeni salon AnaNeri 5:4. Puno iskusnija momcad Karliko uspjeva osigurati prolazak u polufinale golovima Mateja Čilić 3, Josip Pehar i Ante Galića po jedan, dok su za AnaNeri golove postigli Ivan Rozić 3 i Darko Ivanković 1. U drugom susretu ekipa Optike Bevanda porazila je ekipu motel Husić rezultatom 5:0. Golove su postigli Ivan Ivanković i Josip Bosković po dva  i jedan gol Emrah Sarić.

U trećem susretu gledali smo proslogodišnje pobjednike Trn Wwin/Dado transport koji rezultatom 5:2 savladavaju ekipu Odiseja 97/Stefan d.o.o.  Golove za Trn Wwin/Dado su postigli Ivan Ravić 4 i Marin Šunjić, dok su za Odiseju/Stefan pogodili Ante Čilić i Stanislav Vasilj. Vrijedno spomena je da je publika  mogla uživati u prelijepim potezima Hrvatskog reprezantativca futsala Josipa Sutona koji je nastupio za Trn Wwin/Dado transport.

U posljednjem susretu gledali smo ljepoticu večeri. Ždrijeb nam je donijeo susret izmedju AL Ćane Grude i Auto škola Start. AL Ćane uspjeva osigurati završnicu turnira pobjedom 7:5. Golove za AL Ćane su postigliVinko Palac 2, te po jedan gol Ante Paradžik, Ivan Biloš, Dario Alpeza i Ante Ćorluka. Za Start su pogodili Denis Mijatocić 2,S laven Novoselac, Emir Sipović i Tomislav Bevanda po jedan.

Turnir se nastavlja polufinalnim susretima u Srijedu 13.8.2014.susretima:

20:30 Trn Wwin/Dado transport - AL Ćane Grude

21:30 Revijalni susret

22:30 Optika Bevanda -Karliko

Finale je na rasporedu u Četvrtak 14.8.2014. Cijelo večernji program počinje u 20:00h. Prijenos Finala i Polufinala moći ce se gledati i na TV progamu HTV OSCAR C. Naravno tu je i bogata tombola, jela sa žara,  domaće vino i ostala pića.

U finalu glavna nagrada je veliko iznenađenje. I da spomenemo 2012-e godine glavna nagrada je bila SKUTER, 2013 godine AUTOMOBIL i 2014 VELIKO IZNENĐJENJE. Dođite i uvjerite se i naravno uživajte u futsalu.