Poziv na prvi trening HNK Mladost – Široki Brijeg

HNK Mladost Široki Brijeg

... natjecati u najnižem rangu natjecanja, a zbog prijava ostalih klubova još nije poznato hoće li to biti Županijska liga na razini Županije Zapadnohercegovačke ili možda Međužupanijska nogometna liga koju bi zajednički sačinjavali klubovi iz naše i susjedne Hercegbosanske Županije.

Trener prve momčadi HNK Mladost je Vlado Hrkać - Duce, poznato nogometno ime iz Širokog Brijega, bivši igrač NK Širokog Brijega, FK Željezničar, HŠK Zrinjskog, NK Posušje i drugih klubova.

Ovom prilikom obavještavamo sve igrače s kojima se posljednjih dana stupilo u kontakt, kao i svima ostalima s prostora širokobriješke općine, ali i čitave Hercegovine, kako se mogu priključiti, te pojaviti na prvom treningu naše prve momčadi, a koji će se obaviti predstojeće nedjelje, 23. kolovoza, s početkom u 11 sati na igralištu Sportskog centra "Musa-Karačić" na Blatu, navodi se u priopćenju.

Svi Vi koji ste nekada igrali ili niste nikada igrali veliki nogomet a želite se okušati u tom sportu, priključite se našem klubu i pozovite prijatelje koji žele igrati i trenirati. Dakako i navijati, jer otvoren smo klub za sve i za suradnju sa svima, stoji u pozivu organizatora.