FOTO  Povijesna pobjeda za ekipu Stolac Hercegovina na Kutiji Šibica u Zagrebu

Kutija šibica, Zagreb, Stolac Hercegovina, Kutija šibica, HMNK Stolac

Kao što smo i najavili momčad iz Stoca koja nosi naziv Stolac Hercegovina nastupa na najvećem malonogometmom turniru u regiji, na Kutiji Šibica u Zagrebu.

Stočani su se prvi put prijavili na ovaj veliki turnir i premijernom nastupu ostvarili su povijesnu pobjedu protiv dosta jakog protivnika KAB studija rezultatom 2:1.

Ekipa Stolac Hercegovina imala je veliku potporu svojih navijača koji su ispunili tribine do posljednjeg mjesta i tako bili dodatni motiv više za ekipu koju vodi Dragoslav Raguž.

Sam nastup, a i povijesna pobjeda je velika stvar za ovu momčad,  pogotovo kada se uzme činjenica da su svi igrači iz Stoca. Vrijedi istaći da su svi stanovnici Stoca stali iza ove ekipe i dali podršku za ovaj događaj koji sigurno nije lako organizirati.

Ideja za nastup potekla je jednog čovjeka, a to je upravo voditelj ekipe Dragoslav Raguž koji se bori s teškom bolesti i sigurno je da ga ova ekipa čini sretnim jer je spojio sve ove talentirane igrača  u jednu momčad, a na koncu to  je i nagradila publika koja ih je došla podržati u velikom broju.

Stolac ide dalje i iduće kolo se igra u nedjelju 08.12. u 17:30h ( Dubrava). Ovaj puta ekipu Stoca očekuje potpora još većeg broja navijača.