Potpisao na tri godine: Crouch iz Tomislavgrada u Dinamu

Prvi strijelac netom završenog hrvatskog prvenstva Ivan Krstanović (28) potpisao je za Dinamo. Sada već bivši napadač Zagreba potpisao je u nedjelju trogodišnju suradnju s 'modrima' u pratnji strica Ilije Krstanović i izvršnog predsjednika Zdravka Mamića.

Maminjo je uspio preduhitriti glavne konkurente Hajduk, Split i Partizan koji su uz 'modre' pokazali najveći interes za 196 centimetara visokog golgetera. Detalji ugovora nisu poznati, ali navodno se radi o 1,5 milijun eura, pišu Sportske novosti.

- Ovo mi je jedan od najsretnijih dana u životu. Neću reći ništa novo ako kažem da mi je stvarno oduvijek bio san nositi dres Dinama, no to je istina. Dinamo je najveći klub na ovom području, najbolja momčad u državi i stalni sudionik europskih natjecanja te sam presretan što sam ovdje - rekao je Krstanović za službenu stranicu GNK Dinamo te se zahvalio bivšem klubu:

- Hvala Zagrebu na svemu. Proveo sam tamo prekrasne godine, imao odličan odnos s navijačima i čelnim ljudima kluba te ću im na tome vječno biti zahvalan.

Sklopljenim poslom zadovoljan je bio i sportski direktor Zoran Mamić.

- Napravili smo veliki posao dovođenjem Krstanovića. Radi se o profilu igrača kakvih zaista nema puno i koji bi nam mogao donijeti dosta toga. Osim svojom visinom i igrom u skoku, Krstanović imponira tehnikom i osjećajem za igru koji ima te sam siguran kako će biti pojačanja - nahvalio je Zoki 'Croucha iz Tomislavgrada' koji je u protekloj sezoni zabio 19 golova.