FOTO   Poruka navijača Bayerna predsjedniku Dinama

dinamo mamic bayern

Sve je krenulo još u gradu gdje se na svakom koraku čula pjesma navijača iz Hrvatske, Njemačke i okolnih zemalja. No, da se stvari vrate u realnost pobrinuli su se BBB-i koji su uz pomoć navijača Bayerna i 1860 Münchena polijepili stotine letaka u kojima se optužuje braću Mamić za svima znanu situaciju oko kluba.

Likovi s prekriženom Mamićevom glavom mogli su se vidjeti po kafićima u kojima se okupljaju domaći navijači, ali i na njihovoj tribini na samom stadionu. Na Allianz Areni gostujući su navijači napravili lijepu atmosferu, kao i domaćini.

Zanimljivo, na navijačkoj tribini Bayernovih ultrasa osvanula je i velika poruka na nekoliko transparenata na kojoj je stajala "Korupcija, prijetnje ubojstvom, 'Dinamov predsjednik je kriminalac. Mamiću, odj***' na njemačkom. Ispod toga na hrvatskom jeziku stajala je druga poruka: 'Svatko zna da si lopov! Mamiću odj***.

U navijačkom je svijetu dobro poznata borba BBB-a za promjene i izbore u Dinamu pa su svoj obol dali i minhenski navijači. Spektakl protiv Bayerna u Ligi prvaka privukao je na tisuće Dinamovih navijača i simpatizera. No, tih navijača inače baš i nema previše na utakmicama Modrih u prvenstvu. S druge strane, onih koji imaju na stotine utakmica Dinama 'u nogama' - Bad Blue Boysa, nije bilo.