VIDEO  PONIŠTAVANJE PRVENSTVA Navijači Liverpoola nisu ludi da vjeruju u takve priče

Klopp
Liverpool Official

Britanski mediji nedavno su pisali o tome kako bi Liverpool mogao biti uskraćen prvi naslov Premier lige ukoliko domaća sezona bude prekinuta zbog koronavirusa. Trener Liverpoola, Klopp na konferenciji je odbacio mogućnost takvog scenarija.

Redsi su u subotu pretrpjeli svoj prvi poraz u sezoni protiv Watforda, ali i dalje imaju prednost od 22 boda na vrhu tablice i utakmicu više od Manchester Cityja.

Međutim, izvješća koja su objavljena tijekom vikenda sugeriraju kako brzo širenje koronavirusa moglo utjecati na sezonu Premier lige.

Sadržaj se učitava...

"Mislim da naši navijači nisu paranoični. Mislim da ljudi koje ne zanima ovaj klub potiču takve priče. Ne vjerujem da navijači Liverpoola uopće razmišljaju o tome, zapravo ja se sada obraćam navijačima Liverpoola. Ako me neko želi pitati o tome i ima li smisla izbrisati sve rezultate ove sezone, onda neka mi odgovori tko će igrati Ligu prvaka slijedeće sezone? To bi bilo zanimljivo vidjeti. Lijepa je to priča, pojedini mediji će uvijek pisati o nečemu, međutim kada sam to prvi put vidio, pomislio sam: "Je li zaista neko misli da je to moguće? Navijači Liverpoola nisu ludi da vjeruju u takve priče", rekao je Klopp.