Policija konačno otkrila kako da Torcidaši uđu na Maksimir prije 70. minute

Torcida, Torcida, Hajduk, kodeks, Torcida, Ljubuški, Torcida, Hajduk, naš hajduk, Hajduk, Torcida, Hajduk, baklje, Torcida, rođendan
Za sutrašnji derbi takav scenarij je malo nevjerojatan, barem ako je suditi prema najavama iz  PU zagrebačke koja je objavila na koji način misli osiguravati prvomajski derbi (sutra na Maksimiru, 20:15).

Između ostalog, najavljen je nadzor nad svim pravcima i ulascima u grad da se spriječi neopaženi dolazak navijača i izazivanje nereda, a već od ranih prijepodnevnih sati vršit će se pokrivanje gradskog područja. Također, dolazak u krug stadiona i na sam stadion zapriječit će se osobama koje budu u vidljivo alkoholiziranom stanju i budu označeni kao osobe koje bi mogli remetiti javni red i mir.

Poziv Torcidi da najkasnije do 18 sati dođe do Sveučilišne bolnice

Što se gostujućih navijača tiče, njihov prihvat organiziran je po već uhodanom običaju kod neizgrađene Sveučilišne bolnice u Blatu, odakle će autobusima ZET-a biti prebačeni do stadiona. Osim ovoga, bitna je i napomena Torcidašima da na mjesto okupljanja dođu najkasnije do 18 sati, kako bi im se omogućio pravovremeni dolazak na početak utakmice.

index