Policija Dinamovce odvela u nepoznatom smjeru

Organizacija Dinamovih austrijskih priprema ovih dana više liči na kakav akcijski film B-produkcije, nego na tradicionalnu uvertiru u novu sezonu. Zbog huliganskih ispada koji su u ovo vrijeme proteklih godinama razbijali, palili i krali po Austriji, tamošnja je policija odlučila uvesti poseban režim odigravanja prijateljskih utakmica modri, piše net.hr.

Najbolji primjer je nedjeljni susret s Viktorijom Plzen. Utakmica je prvo dogovorena, a potom zamijenjena subotnjim okršajem protiv Metalurga u kojem je Dinamo slavio 2:1. Uslijedila je potom nova promjena plana. Dogovorena je nova utakmica s Plzenom za nedjelju, ali samo ako se ispuni uvjet policije.

"Budite u 15.15 ispred hotela i mi ćemo doći po vas i odvesti na mjesto gdje se igra utakmica", prenosi Jutarnji ultimatum policije izrečen u subotu kasno navečer.

Tako je i bilo. Austrijski plavci su dočekali Zajeca i društvo i u tajnosti ih prepratili na nepoznatu lokaciju. Ne zna se gdje je utakmica odigrana, Dinamo je izgubio 2:1, a svjedoci tvrde da je bio puno bolji suparnik. Promašili su Zajecovi mladići desetak dobrih šansi, a jedini gol zabio je Ilija Sivonjić. Vjerovat ćemo na riječ.

Dinamo bi do kraja priprema trebao još igrati protiv Olympiacosa i Lech Poznana 1. i 4. srpnja, no s obzirom na trenutno stanje, situacija je prilično neizvjesna.
Net.hr/T.H.