Policajac izbo navijača "skakavcem" u Srbiji!

Policajcu je određen dvodnevni pritvor i on će biti saslušan kod istražnog sudca!

Kako Press saznaje, nakon detaljne istrage koju su sprovele unutarnja kontrola MUP-a Srbije i beogradska policija, Z. Đ. je priznao da je zlostavljao maloletnika!

- Z. Đ. je inače jedan od časnika u beogradskoj policijskoj brigadi. On je u nedjelju bio na čelu ekipe koja je privela B. G. u „maricu". Nakon saslušanja policajca i ozlijeđenog dječaka, Z. Đ je jučer po podne zadržan u pritvoru - kaže za Press izvor iz istrage.

Otac zahvaljuje policiji

Ž. G., otac pretučenog dječaka, potvrdio je da je policajac uhićen.

- Inspektori iz unutarnje kontrole profesionalno su odradili posao. Policajac je priznao da je „skakavcem" isjekao mog sina i da ga je tukao! Saslušana je cijela ekipa policajaca koja je bila u kombiju. Svi policajci su svojim izjavama potvrdili šta se dogodilo. Zadovoljan sam što je nasilnik pronađen i što je u pritvoru. Osjetio sam veliko olakšanje! Poslije čitave procedure, mislio sam da će ovaj slučaj biti zataškan. Sa odvjetnikom ću se dogovoriti o koracima koje ću dalje preduzeti. Najvažnije je da se moj sin što prije oporavi - kaže Ž. G., koji je zahvalio beogradskoj policiji.

PRESS