Policajac iz Ploča stožerni je igrač Zrinjskog: Moramo zaustaviti Hršumovića

HFC Zrinjski, Ivan Marković, fc centar, Premijer futsal liga BiH
Hercegovina.info

HFC Zrinjski sutra u okviru 12. kola Premijer futsal lige na svom parketu dočekuje Centar.

Mostarcima je ova utakmica od velike važnosti, kako bi se što više odmaknuli od opasne zone. No, posao neće biti lagan. U goste stiže trećeplasirana momčad prvenstva i momčad koja je izborila polufinale kupa.

Jedan od stožernih igrača Zrinjskog u ovoj polusezoni je svakako Ivan Marković, policajac iz Ploča, koji je u ovom prijelaznom roku u Zrinjski stigao iz Brotnja.

Kaže kako očekuje tešku utakmicu:

"Očekuje nas jako težak susret protiv momčadi koja igra u vrhunskoj formi ove sezone. Sigurno je kako je Centar u ovom susretu favorit, no, mi igramo na domaćem parketu gdje nikome nećemo dozvoliti da lagano uzme bodove, a k tome i u kompletnom sastavu dočekujemo ovaj susret, ističe Marković za hercegovina.info.

Kaže Marković kako je olakotna okolnost neigranje Handžića:

"Sigurno kako je za nas dobra stvar što je Centru kartoniran kapetan Amel Handžić. No, on nije jedina opasnost. Posebnu pozornost moramo posvetiti Ibrahimu Hršumoviću, koji ove sezone igra fantastično. Nadam se ipak, da ako naša momčad odigra na nivou, da ćemo ga uspjeti zaustaviti."

U prijelaznom roku Marković je iz Brotnja prešao u redove Plemića:

"U Zrinjskom mi je zaista super. Brzo sam se prilagodio, a s dosta se momaka već znam i igrao sam s njima i prije. Moram posebno istaknuti mlade igrače poput Ivana Perića i Ivana Sušca, koji bi mogli izrasti u odlične igrače, kazao je za hercegovina.info Ivan Marković.

Utakmica Zrinjski - Centar igra se sutra od 16:30 u dvorani na Bijelom brijegu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.