Poklepović: Ovo što Široki ima nemaju ni veće sredine

-Izuzetno smo zadovoljni prijemom naših domaćina, uvjetima u kojima boravimo i treniramo ovdje u Širokom Brijegu. Moram reći da sam impresioniran ovim što sam vidio ovdje u Širokom i svaka čast ljudima u klubu koji su zaslužni da jedan klub iz relativno male sredine ostvaruje ovakve impozantne rezultate. Biti u euro natjecanjima zadnjih osam sezona je uistinu veliki rezultat. Uvjete koje ovaj klub ima sigurno nemaju ni puno veće sredine- rekao je trener Hajduka Stanko Poklepović, dodavši da je Hajduk stigao ipak oslabljen zbog skorašnjih kvalifikacijskih utakmica, no vjeruje da će Hajduk ipak imati što pokazati u ovoj prijateljskoj utakmici.

 

Ivica Kalinić, čovjek koji je možda najzaslužniji za ovo gostovanje Hajduka je rekao kako mu je drago ponovno doći u Široki, jer je ovdje kako kaže proveo osam vrlo lijepih mjeseci i s ekipom Širokog osvojio i Kup BiH.

 

-Kad sam predložio treneru Poklepoviću ovo gostovanje, nije bilo dvojbe s njegove strane i evo nas u Širokom- riječi su Ivice Kalinića sportskog direktora NK Hajduk.

 

Ivo Ištuk također je izrazio zadovoljstvo time što je Hajduk stigao u Široki, te da će domaći igrači dati sve od sebe u jednoj fer i korektnoj igri, te nadodao da očekuje odličnu atmosferu i dobar nogomet.

 

Mario Marušić, glasnogovornik kluba s Pecare je pozvao sve ljubitelje nogometa da dođu na ovu utakmicu koja će početi u 18 sati. Prije tog u 11 sati bit će svečano otvoren novi kamp NK Široki, a u 12 i 14 sati bit će odigrane utakmice mlađih kategotija ova dva kluba.

 

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)