„Pogodak mi puno znači, posvećujem ga Vukovaru i tati za rođendan!“

Andrej Kramarić, Andrej Kramarić, nogometna reprezentacija hrvatske, Andrej Kramarić, uefa liga prvaka, Andrej Kramarić, TSG Hoffenheim, Andrej Kramarić
U posljednje dvije utakmice protiv Engleske i Španjolske postigao je pogotke i tako najavio golgetersku formu koju vuče iz Hoffenheima.

„Zadržao sam kontinuitet pogodaka, to mi je najvažnije. Ne mogu biti sretniji kad zabijam takvim suparnicima kao što su Španjolska i Engleska, a sad moram nastaviti tako u klubu. Gol protiv Engleske posvećujem svom ocu, zabio sam ga baš na njegov rođendan i dan pada Vukovara, pa mi taj gol puno znači. A i nisam se u karijeri previše nadavao golova na tatin rođendan." - izjavio je Krama za portal 24 sata.

Mediji ga potenciraju kao Mandžinog nasljednika...

„Gledajte, Mandžukić i ja smo potpuno drukčiji tipovi napadača, mi gotovo ni po čemu nismo slični. Praktički ni u jednom igračkom segmentu, tako da mi je teško ulaziti u nekakve usporedbe s njim. Svjestan sam koliko je Mandžo dao za reprezentaciju, na njega ne gledam kao na nekoga koga bih trebao u nečemu loviti. Samo želim igrati i zabijati, a moj je cilj u svakoj utakmici davati svoj maksimum."

Kaže kako je vidio na snimci svoj pogodak i oduševljen je Wembleyem.

„Jesam, kako ne! Rekao bih da ga je bilo zanimljivo gledati na snimci, ispao je to na kraju lijep gol. Prvi put sam zaigrao na Wembleyu, riječ je doista o nevjerojatnom stadionu, a tu sam onda i odmah zabio. Nitko sretniji od mene."

Mnogi mu predbacuju da je pomalo sebičan, Perišić je kod pogotka bio sam i neometan za udarac.

„Ma to je normalno. Takve se stvari događaju u svakoj utakmici, malo vas povuče lopta, a nekad na vrijeme i ne uočite suigrača. Ali sve je u redu, to odmah zaboravite nakon utakmice, svima nam je cilj uspjeh reprezentacije" - smiruje situaciju za kraj Andrej.

Dodajmo da se zadnjim zgoditkom protiv Engleza (sada ih na kontu ima 12), izjednačio sa Zvonimirom Bobanom na ljestvici najboljih strijelaca Vatrenih.

 

nogometne-vijesti.hr/