Pogledajte kako je Klopp zahvalio Lovrenu na odličnoj utakmici

Nakon što je Liverpool u 12. kolu Premiershipa na svom Anfieldu srušio najvećeg konkurenta za naslov Manchester City s 3:1, ostvario 11. pobjedu i pobjegao braniteljima naslova na devet bodova prednosti, otočki mediji prepuni su pohvala za izvedbu Kloppovog stroja, među kojima se posebno istaknuo hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Igrač koji je prošlog ljeta bio na koračić od odlaska iz Liverpoola, koji je sezonu počeo kao četvrti stoper Liverpoola, u posljednjih je nekoliko tjedana postao neizostavni dio Kloppovog ansambla, dijelo zahvaljujući i ozljedama izravnih suparnika za mjesto u momčadi. Trenerovo povjerenje Lovren je opravdao i protiv najvećeg suparnika.

BBC, Sky Sports i Mirror redom su našeg igrača ocijenili vrlo dobrom 'sedmicom', što je jedna od najboljih ocjena u momčadi Liverpoola, uz opis kako je izdržao sve nasrtaje Cityjevih ofenzivaca, iako je, tvrdi Sky Sports, Guardiola napadačku taktiku gradio baš napadajući prostor koji je trebao čuvati Lovren. No, veliki Katalonac se prevario u svojoj strategiji, pišu Englezi, a prenose Sportske novosti.

Navijači su, pak, na društvenim mrežama objavili i brojne šaljive fotomontaže u kojima je Lovren strpao u džep Aguera, a jedna kamera u hodnicima Anfielda uhvatila je i trenutak u kojem je Klopp iznimno emotivno čestitao Lovrenu na dobroj igri i pobjedi.

Kloppovu čestitku hrvatskom reprezentativcu pogledajte OVDJE.