Pogledajte kako će izgledati slova u parku 'Za sva vrimena'!

naš hajduk, udruga Naš Hajduk

Intenziviraju se radovi na parku „Za sva vrimena“ na Poljudu. Park u kojem će svoja imena osigurati brojni navijači Hajduka ulazi u glavnu fazu radova, a to je izvođenje samih slova na gradilištu.

Ovo su prve fotografije testnog elementa napravljenog u stvarnoj veličini iz kojeg je vidljiva monumentalnost elemenata 18 razbacanih elemenata koji će činiti natpis 'HAJDUK'.

Testni element dio je faze u kojoj je glavni izvođač Antal d.o.o. testirao različite vrste oplata i tehnike izvođenja. Sve se to događalo pod budnim okom stručnog nadzora i glavnog projektanta gospodina Dinka Peračića koji su dali finalne smjernice koje će se primijeniti tijekom izvođenja na Poljudu. Tako se polako bliži trenutak svečanog otvaranja i unosa prvih imena u parku.

- Uskoro će donatori moći rezervirati točno mjesto u parku preko rezervacijskog sučelja na web stranici i u Odjelu za članstvo, tako da je pravi trenutak da na vrijeme osiguraju svoju poziciju. Detaljnije informacije bit će objavljene na našim web stranicama - rekao je Tomislav Mikulić iz Našeg Hajduka.