Pogledajte golčinu Hrvata o kojoj bruji cijela Europa!

Podsjetimo, mladi španjolski reprezentativci su slavili s 2:1 golovima Thiaga Alcantara (53) i Rodrija (64), a Hrvatska je povela u 42. minuti ovim fenomenalnim golom Franka Andrijaševića, sina nekadašnjeg Hajdukovog igrača i hrvatskog reprezentativca Stipe.



Franko je na sebe privukao pozornost nogometnih skauta zavivši četiri gola u sedam nastupa za hrvatsku U-19 vrstu i prava je šteta što ovaj sjajan pogodak Hrvatskoj nije osigurao bodove.

"Mislim da nakon vodstva na poluvremenu nismo uspijeli zadržati koncentraciju i organizaciju igre koja je bila pred momke postavljena. Nažalost, na samom početku drugog poluvremena primili smo izjednačujući pogodak te ubrzo i drugi. Nakon drugog pogotka krenuli smo igrati sa većim rizikom koji na žalost nije urodio izjednačenjem i vrlo teško je igrati protiv Španjolske kada su u prednosti. Pred nama je susret sa Italijom u koju moramo ući maksimalno koncentrirani te držati visoko organiziranu igru zahvaljujući kojoj smo se i plasirali na završni turnir", izjavio je izbornik Ivan Grnja, a prenosi net.hr.

U drugoj utakmici iz naše skupine Portugal je pobijedio Italiju 2:0, a golove su postigli Nélson Oliveira (51) i Sérgio Oliveira (63).

U susretu 2. kola mlade hrvatske nogometaše 21. srpnja očekuje utakmica protiv Italije, a potom u zadnjem kolu 24. srpnja Portugal.

Net.hr