Počeo malonogometni turnir Krehin Gradac 2014

malonogometni turnir, Krehin Gradac, Krehin Gradac, malonogometni turnir, malonogometni turnir, Krehin Gradac, malonogometni turnir, Krehin Gradac, malonogometni turnir, Krehin Gradac, Krehin Gradac, malonogometni turnir, Krehin Gradac, malonogometni turnir, finale

Sa sigurnošću možemo reći da je prva večer bila zanimljiva i uzbudljiva. Već u prvoj večeri postignuto je 29 golova koji su mamili uzdahe i aplauze tribina.

U prvom susretu večeri sastale su se ekipe Odiseja/Stefan d.o.o.-Sportski centar Crnac(moja mater te trazži). Susret je završio pobjedom Odiseje/Stefan rezultatom 7:5. Golove za Odiseju su postigli :Stanislav Vasilj 3, Ante Čilić 2 ,Marko Vlaho i Gabrijel Jerković po jedan ,dok su za Crnač pogađali:Josip Bošnjak 2, Slaven Sesar, Ivan Rezić i Danijel Crnac.

Nakon završenog prvog susreta svečano je i blagoslovljen turnir s par prigodnih riječi od strane našeg svećenika don Ivan Bijočića.

U drugom susretu večeri sastale su se domaće ekipe: Caffe bar Red Carpet-Union Foods. Union Foods je jednostavno deklasirao malo manje iskusnu momčad Red Carpeta rezultatom 3:11. Golove za Union Foods su postigli: Antonio Prusina 4, Tomislav Prusina 2, Goran Pehar 2, Marin Klarić 2, te jedan pogodak Marin Galić. Za ekipu Red Carpet su pogodili Ivan Ćorić 2 i jedan gol Ivan Sulić. U posljednjem susretu večeri sastale su se ekipe Pizzeria Primavera Mostar - Tigrovi Buhovo Utakmica je završena pobjedom Primavere 2:1. Golove su postigli Marin Kvesić i Antonio Pudar(Primavera), te Krešimir Sesar (Tigrovi).

Na poluvrijemenu trećeg susreta izvučena je i bogata tombola. Prve večeri turnira glavna nagrada tombole je bila orginalni dres Mario Mandzukić.

Turnir se nastavlja večeras ponedjeljak 21.7.2014.

20:30 Ljuti Dolac-Deep club/LTB butik Mepas Mall

21:30 Mnk Tići - HMNK Stolac

22:30 Avax Mostar -Restoran Lukas/caffe bar INN