Plemići traže pobjedu protiv Leotara

Gosti tiskovne bili su trener Slaven Musa i nogometaš Nemanja Stjepanović.

Dolazi ekipa Leotara koja je u prvom dijelu sezone nanjela teški poraz Zrinjskom 4:1, kakva su vaša očekivanja i možda prilika za uzvrat?

"Sigurno da je prilika za uzvrat pogotovo što mi igramo na domaćem terenu i što smatram da smo u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od Leotara i igramo u boljoj formi i očekujemo jednu dobru igru sutra na našem stadionu i nova 3 boda", riječi su trenera Muse.

"Igrao sam tu prvu utakmicu, bili smo tada u krizi, sada je ekipa puno bolja i dolaskom trenera Muse posloženija što pokazuju rezultati u drugom dijelu sezone i nadam se da ćemo im se revanširati za ono što smo dole izgubili", rekao je Stjepanović.

"Imamo malih problemčića što se tiče povreda, spremnosti i nespremnosti, i moramo razmišljati o utakmici koja se već igra za 3 dana u Širokom Brijegu, tako da ćemo ravnomjerno rasporediti minutažu da neopteretimo te igrače koji objektivno ne mogu odigrati 2 utakmice u ova 3 dana. Što se tiče povrijeđenih igrača Kutalia, Popović i Sušić treniraju normalno, a za utakmicu najvjerojatnije nećemo moći računati na Aničića koji ima problem s leđima i jučer nije trenirao. Najvjerojatnije će ga zamijeniti  Markić koji je uz Pehara nastupao u kampu mlade reprezentacije. Sutra ćemo u kombinaciji imati Martinovića pa ćemo viditi kako bude išla utakmica, da i njemu pružimo šansu. Što se tiče juniora još imaju oni 2 kola do kraja, a pobjedom protiv Željezničara došli su na prvo mjesto i imaju važnu utakmicu sa Sarajevom, a ako pobjede tu utakmicu onda zadnje kolo im neće ništa odlučivati, te bi mi protiv Drine imali dosta prostora da pružimo šansu Barišiću i Arežini. Lendrić će biti u sve 3 utakmice u prvih jedanaest, i to je satisfakcija i njemu i klubu i svi se nadamo da će Lendrić doći do pozicije prvog strijelca, što bi bilo dobro za ekipu jer ako to Lendrić uspije znači mi ćemo napraviti šanse i realizirati i poboljšati bodovni saldo", završio je Musa.

Utakmica HŠK Zrinjski-FK Leotar igra se sutra sa početkom u 17 sati.

Raspored 28. kola nogometne Premijer lige BIH:

19.05. 17:00 Sloboda Olimpic ---:---
19.05. 17:00 Sarajevo Široki B. ---:---
19.05. 17:00 Zrinjski Leotar ---:---
19.05. 17:00 Budućnost Željezničar ---:---
19.05. 17:00 Borac Travnik ---:---
19.05. 17:00 Rudar P. Zvijezda ---:---
19.05. 17:00 Čelik Velež ---:---
19.05. 17:00 Slavija Drina Z.

hercegovina.info