Plemići sutra protiv Slavije

HŠK Zrinjski
Prvi je riječ dobio strateg Plemića koji je istakao:

Dolazi nam momčad koja ima maksimalan učinak u ova dva prva kola i ekipa koja je pobijedila dosta ambicioznu Slobodu i jednog od glavnih favorita Sarajevo. Ekipa je to koja je dosta mijenjala i kako vidimo to su odradili na jedan kvalitetan način. Čeka nas jedna teška i zahtjevna utakmica, a po prvi puta smo mi u nekim slatkim brigama jer su nam svi nogometaši na dispoziciji. U jednom tako dobrom raspoloženju i uz dobro popunjene tribine našim navijačima želimo ubilježiti prvu pobjedu i predstaviti ovu ekipu koja sigurno ima kvalitetu za sam vrh prvenstva. Dosta je bilo napisa o kvalitetu tima i o igračkom fondu, a ja se nadam da ćemo se sutra predstaviti u najboljem izdanju i da će šira javnost vidjeti tim koji može da zadovolji naše ambicije.

Nakon trenera riječ je dobio kapetan koji je rekao:

Bez obzira što  Slavija ima maksimalan učinak do sada nama u obzir dolazi samo pobjeda. Tako ćemo i ući u utakmicu i nadam se da ćemo imati potporu naših navijača, a mi ćemo zauzvrat pružiti svoj maksimum i zabilježiti pobjedu.

Trener je još istakao da će se sastav znati večeras nakon treninga i da za startnu momčad jednako konkurira 14-15 nogometaša. Što se tiče odlaska Dragičevića trener je kazao:

Mi smo selektirali tim znajući da je velika vjerojatnoća  da će nas Mate napustiti. Dolazak Lendrića, uz Pehara i Selimovića, pa i Marina Aničića i Salčinovića koji mogu igrati u napadu mislim da smo kompenzirali odlazak Dragičevića.

Naša pitanja odnosila su se baš na Salčinovića i na datum odigravanja Gradskog derbija.

Naša odluka je bila da Salčinović ne nastupi u Zenici obzirom da je sa nama proveo tek par dana i da praktički nije trenirao tri mjeseca osim naravno individualno. Mi smo ga ciljano spremali za utakmicu sa Slavijom i postoji velika šansa da će sutra nastupiti. Što se tiče gradskog derbija u opticaju su dva datuma i to naredni utorak ili srijeda ovisi o policiji, ali kako sada stvari stoje to će biti ipak utorak.

Utakmica sa Slavijom igra se sutra sa početkom u 20.sati.

zrinjski.info