Plemići složni: Bit će teško, ali ne idemo sa bijelom zastavom u Bugarsku

Rezultat 1:1 u prvoj utakmici daje više šanse nogometašima Boteva, ali ni Zrinjski nije bez šansi. Plemići će biti hendikepirani neigranjem Stojkića, ali će oni koji istrče na teren u četvrtak dati sve od sebe. Evo što su na naš portak pred polazak na put rekli Hrvoje Miličević, Ivan Crnov i pomoćni trener Mario Ivanković.

Hrvoje Miličević:

Sigurno da nas čeka jedna teška utakmica. Nažalost oni su ti koji imaju pozitivan rezultat i igrat će na domaćem terenu. Mi idemo odigrat što bolje možemo dati 100 % svojih mogućnosti i pokušati proći dalje. U Mostaru smo napravili dosta šansi i sigurno da nam to daje pravo da se nadamo prolazu.

Ivan Crnov:

Mogu samo rećp da će biti jako teška utakmica, ali i da ne idemo u Bugarsku sa bijelom zastavico, što znači da ćemo dati sve od sebe da bi napravili pozitivan rezultat i prolaz u sljedeće predkolo. Navijače pozivam u što većem broju da nas bodre i da zajedničkim snagama dođemo do cilja, a to je da nam u goste dođe jedna ekipa kao što je Stutgart. Mislim da je to motiv svih nas u klubu da našim navijačima da priredimo jedno takvo zadovoljstvo!

Mario Ivanković:

Mislim da bez obzira na rezultat iz prve utakmice i malu prednost Boteva prije uzvrata imamo realne šanse za prolazak u treće pretkolo. Znamo da pobjednika čeka utakmica sa Stutgartom pa imamo i mi i oni jedan dodatni motiv. Nadamo se da ćemo uz jenu pametnu igru dočekati svoju priliku za pogodak i tako povećati svoje šanse. Svi smo svjesni šta nam ova utakmica donosi tako da uz jedan maksimalni pristup i naravno uz dozu sreće očekujem da i nama konačno svane i da napravimo još jedan iskorak u evropi.

HERCEGOVINA.info