PL: ZRINJSKI I ŠIROKI BRIJEG SU U EUROPI !!!

Čestitke na Europskom plasmanu klubovima koji ne prestaju da nam donose sreću, zbivanja i promociju naših gradova u Europi i šire. Hvala im u ime naše države, regije, gradova i naroda!

Sljedeće kolo, u srijedu, na Pecari srest će se baš naša dva ponosa, pa bi svi koji su u mogućnosti trebali napraviti put Širokog Brijega, na nogometnu piknik poslasticu! Još jednom čestitke kao i našim drugim predstavnicima u Europi Želji i Borcu ! Svima želimo povjesno Euro ljeto i ako moguće zimu !


 3. NK ŠIROKI BRIJEG


Široki je odradio dati zadatak u stilu iskusnog nogometnog kluba, te su time dodali tradiciji kojom se samo oni mogu hvaliti: Jedini klub koji je predstavljao našu ligu i državu u Euro natjecanjima svake sezone. Znajući kako su bili blizu prolasku protiv austrijskog Struma u Europi prošle godine, očekujte ih ove godine spremne, sa mogućim pojačanjima u borbi do zadnjeg!  Širokobriježanima cijelog svijeta čestitamo!


4. HŠK ZRINJSKI

Što reći o Zrinji?. Što su kritike glasnije on je rezistentniji i jači. Bio je otpisan u svome gradu, neopravdano, ljudi su nasjeli na negativnost sa strane. Mnogi su u to vrijeme zaboravili da u usta stavljaju zvaničnog prvaka i ponos množine. Kako bilo, prva linija fronte se tome nije obazirala, Sir Dragan je sa svojim vitezovima uradi sve što je bilo potrebno, kao i uvjek do sada! Hvala vođi i njegovim pulenima i vojsci Ultrasa za sve dobre i loše dane podjednako, to nas sve čini jačim ! Upravi hvala jer nisu dozvolili raspad sistema i pozdravljamo sve predstojeće odluke koje će nas katapultirati u Europu i nastaviti gradnju naše već bogate povjesti ! Čestitke !


Rezultati susreta 29. kola nogometne Premijer lige BiH


Željko L