Pivo u boci " zapelo " u blatu na Cetini!

Makarska, makarana , turnir
Kingtrade protiv Ploča je završilo na kraju realnim rezultatom, iako se u jednom momentu rezultat lomio 2:2 ili 1:3. Jure Radić je za Kingtrade smanjio vodstvo na 2:1, nakon čega su dodali još "gasa" kako bi izjednačili i utakmicu odveli u egal. Međutim, Pločani su preiskusna i fizički jako dobro pripremljena ekipa da bi to dozvolila. Pijević, Vlahović, Krstičević rješavaju sve dvojbe oko nova tri boda,a Kingtrade je odigrao sigurno najbolju utakmicu na turniru, ali je falilo malo više kisika u plućima za bolji rezultat.

Druga i treća utakmica su završile istim rezultatom. Veselko Mata je poveo preko Žige 1:0, ali Jurišić i Bagarić, vračaju stvari na svoje mjesto , da bi Mirko Selak unio dramu u utakmicu sa pogotkom za 2:2. Međutim tada Mandurić, u 26.minuti iz solo prodora pogađa za 2:3,a Jurišić drugim pogotkom za 2:4 stavlja točku na i kada je podjela bodova u pitanju. Vrlo dobra partija Veselka Mate koji je nastupio sa svega 6 igrača, a bodovi Binvestu

Posljednja utakmica dana između Tolo trade i Agrohortusa je bila jednosmjerna. Brza tri pogotka u mreži do 8.minute, bi za mnoge ekipe značilo potop, ali ne i za Agrohortus ! Igor Kazazić upornošću oduzima jednu loptu Trivkoviću, šutira golman brani, Igor opet natrčava - 3:1! Do kraja susreta je Tolo trade postigao još 3 pogotka, ali borbenost i prilike, koje je Agrohortus pokazao protiv puno bolje ekipe je za svaku pohvalu i primjer ostalim ekipama! Ostaje dojam da je bilo samo još malo mirnoće u završnici, da bi Tolo trade još teže do pobjede.

Za kraj smo ostavili "iznenađenje" turnira - Pivo u boci ( finalisti i polufinalisti Makarane Lige prvaka ) protiv debitanata Blato na Cetini! Toni Divić je načeo ekipu Blata u 11.minuti, da bi svega par sekundi nakon toga Lončar izjednačio - 1:1. Tada na scenu stupa najbolji igrač Makarana Lige prvaka 2016.g - Ante Marčić - Mačka. Na kraju susreta se zaista pokazao kao crna mačka za tučepljane, jer ga nitko nije uspio zaustavit. Iako nije postigao niti jedan pogodak asistirao je za 3 od 4 svoje ekipe, te oduševio sve prisutne u dvorani svojom jednostavnošću i fizičkom spremom, s obzirom koje je sve startove i duele je izdržao. Lončar, Perišić, Balić i Matijević su zabijali za pobjedu debitanata nad Pivom u boci 4:2!


Rezultati 2. KOLO - 23.12.2017.g :

17:00h Kingtrade 1 - 4 Ploče
18:00h Veselko Mata 2 - 4 Binvest
19:00h Pivo u boci 2 - 4 Blato na Cetini
20:00h Tolo Trade 6 - 1 Agrohortus

Nastavak Makarane Lige prvaka je 26.12.2017 u utorak sa početkom u 17.00h!
Cijena cjelodnevne ulaznice je 15kn za odrasle a 5 za djecu.


Najava 2. KOLO - utorak 26.12.2017.g :

17:00h Gornja vala v Stari dom - Ivkošić
18:00h Želuša v Brela
19:00h CB Albatros v Duće
20:00h Bistro Palma Pusak v Mali plamen