Petnaestogodišnji mladi nogometaš Ivan Ostojić - Zike iz Bijakovića pozvan na probu u Stuttgart

Ivan Ostojić, Ivan Ostojić, HŠK Zrinjski
...svog rodnog Brotnja godinama uspješno pronose diljem svijeta. Najviše zasluga za to pripadaju klubovima koji organiziraju svojevrsne škole nogometa, košarke, rukometa, karate i dr., okupljajući tako na  stotine mladih Brotnjaka s kojima se odgovorno, stručno i profesionalno.  

Tako je iz Škole nogometa, koja godinama djeluje pri NK Međugorje, poniklo više mladih nogometnih talenata o kojima će se u budućnosti zasigurno mnogo čuti. Iz NK Međugorje ponikao je i petnaestogodišnji mladi nogometaš Ivan Ostojić – Zike iz Bijakovića koji je već, zbog svoje kvalitete, sa svojim vršnjacima iz  bosanskohercegovačke reprezentacije boravio u Međunarodnom nogometnom kampu u Milanu.

Kvalitete tog mladog Brotnjaka u Milanu odmah su zapazili i prepoznali nogometni stručnjaci iz i pozvali ga na probu u njemački Nogometni klub Stuttgart, koji se natječe se u Bundesligi, gdje je sinoć i otputovao.  Njegov menadžer Darko Smoljan i ostali koji ga poznaju odreda tvrde kako je 15-godišnji Ivan iznimno darovit mladi nogometaš, jedan od najvećih nogometnih talenata na ovim prostorima, pred kojim je zasigurno vrlo bogata i svijetla nogometna karijera.

Želimo mu da mu se svi nogometni snovi ostvare i da nam se što prije iz Stutgarda javi s dobrim vijestima.

Mile PAVLOVIĆ/brotnjo.info