Pero Stojkić: U Zrinjskom se osjećam odlično

Nažalost po navijače Zrinjskog dobre partije zaustavila je ozlijeda koja ga je Stojkića od nogometnog terena odvojila nekoliko mjeseci. Ozlijeda je sada već stvar prošlosti, a evo što kaže Pero za naš portal.

Evo, kao prvo kada možemo očekivati tvoj povratak na teren?

Što se tiče ozljede ona je srećom iza mene, i počinjem sa priprema kada su one i zakazane 10 siječnja.

Možeš li u kratkim crtama prokomentirati proteklu godinu, da li se može ocjeniti kao dobra ili kao loša za HŠK Zrinjski?

Mislim da prošla godina i nije tako loša, plasirali smo se u polufinale kupa, a i u prvenstvu puno ne zaostajemo za željenim mjestom koji vodi u Europu.

Na kojim mjestima bi se Zrinjski trebao pojačati za proljeće?

Ispred nas je proljetna sezona koja je duga i mi moramo dati svoj malsimum kako bi ostvarili cilj, a on je izlazak u Europu. Na struci je da ocjeni gdje bi se trebali pojačati.

Po ocjenama ti si do povrede bio jedan od najboljih nogometaša, ne samo Zrinjskog nego i cijele lige. Da li si zadovoljan svojim igrama?

Što se tiče mene igrama do ozljede moram biti prezadovoljan. Mislim da sam igrao najbolji nogomet u karijeri, ali nažalost ozljeda je učinila svoje. Bože moj sada je to iza mene i moram nastaviti igrati, možda i još bolje nego u prošloj sezoni.

Kakvi su tvoji planovi za budućnost?

Što se tiče mojih planova za buducnost, ja kao i svaki nogometaš želim da napredujem. U Zrinjskom se osjećam odlično, ali za svoju životnu egzistenciju volio bi ostvariti neki inozemni tranfer. Ipak uvjek bi se vratio doma i završio karijeru u Zrinjskom.

Eto još poruka navijačima za kraj?

Navijačima samo želim poručiti da nas nastave bodriti kao što su nas bodrili kroz dobra, ali i loša vremena. Njihova potpora nikada nije, niti će ikada biti upitna.

hercegovina.info