Pero Stojkić: Kvalitetniji smo od Veleža i možemo do pobjede

HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Universitatea Cluj, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Gradski derbi, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Legia Varšava, Legija Varšava, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, luka lovrić , HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski

U subotu se igra novi Gradski derbi u Mostaru. Utakmice gradskih rivala uvijek su donosile poseban naboj. Taj naboj veći je kod domaćih igrača, a kapetan HŠK Zrinjski Pero Stojkić jedan je od onih koji su odigrali puno gradskih derbija.

Pokrovitelj tekstualnog prijenosa gradskog derbija FK Velež - HŠK Zrinjski je HT ERONET - Jer Vrijedi!

Kapetane pred nama je Gradski derbi. Kakva je atmosfera u momčadi?

"Vlada odlična atmosfera I svi smo maksimalno spremni i koncentrirani na ovaj derbi".

Generalna proba za ovu utakmicu bila je ona u Rijeci. Postigao si prekrasan pogodak, pa kako si ti zadovoljan nakon te utakmice?

"Kao što kažete ovu pauzu smo iskoristili da bi odigrali utakmicu sa Rijekom, koja je odlično poslužila kao uvertira pred Gradski derbi i mi smo odigrali jednu kvalitetnu utakmicu i ja sam zadovoljan".

Navijači pamte Gradski derbi u Vrapčićima 2015. godine i pobjedu u Vrapčićima upravo tvojim pogotkom. Možeš li se prisjetiti osjećaja s te utakmice?

"Pobijedili smo tu utakmicu, a ja sam postigao pogodak, i to je nevjerojatan osjećaj. Nadam se da ću ga ponovo osjetiti, možda već u subotu".

Xiaomi Electric Scooter u Trio super ponudi!

S obzirom da Zrinjski trenutno zaostaje za vodećim momčadima pobjeda se nameće kao imperativ. Mogu li Plemići do pobjede u Vrapčićima?

"Naravno da možemo, kvalitetnija smo ekipa, alI opet moramo biti na visokom nivou kako bi došli do pobjede i priključku vrhu ljestvice".

U gradu vlada već navijačka euforija. Ultrasi su po gradu parolama uputili poruke igračima. Jesu li današnji nogometaši svjesni koliko Ultarsima znači ova utakmica?

Kao i pred svaki derbi osjeti se navijačka euforija što nama.igračima daje jedan dodatan motiv. Ja kao jedini mostarac u timu znam što to znaci našim navijačima ova utakmica kao i meni samome. Naravno da su i ostali dečki svjesni što nam donosi Gradski derbi".

Za kraj imaš li ti neku poruku navijačima?

"Poruka navijačima je da budu kao što su i do sada, a naši Ultrasi su najbolji navijači na svijetu".

HERCEGOVINA.info