Pero Stojkić: Dat ćemo sve od sebe da sutra izađemo kao pobjednici

HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Universitatea Cluj, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Gradski derbi, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Legia Varšava, Legija Varšava, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, luka lovrić , HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski
...a u sastavu bi nakon pauze zbog ozljede svoje mjesto trebao naći i kapetan Plemića Pero Stojkić. Evo što je rekao za naš portal HERCEGOVINA.info uoči sutrašnje utakmice:

Kao prvo navijače najviše interesira tvoje zdravstveno stanje?

Što se tiče mog zdravstvenog stanja hvala Bogu ozljeda je iza mene, i u punom sam pogonu.

Zrinjski ima u nastavku sezone velike ambicije, da li ih ovaj sastav može ostvariti?

Naravno da klub kao što je Zrinjski mora pucati na velike ambicije, a te ambicije su borba za titule.

Sutra je prva utakmica Kupa BiH sa Veležom. Kakva su tvoja očekivanja?

Sutra nas čeka Gradski derbi, i normalno da ta utakmica nosi veliku draž. Naravno da ćemo dati sve od sebe kako bi iz te utakmice izašli kao pobjednici, ali moramo pametnom igrom to i ostvariti jer znamo da je kup specifično natjecanje.

Nakon toga slijedi odgođena utakmica sa Drinom. Kakav recept primjeniti protiv kluba koji je u donjem dijelu ljestvice?

Kako u kupu,  tako i u prvenstvu idemo svaku utakmicu na pobjedu. Već u subotu nas čeka neugodna Drina i bez obzira sto su pri dnu ljestvice mislim da se radi u dobroj ekipi. Mi ćemo gledati sebe i svoju igru, i mislim da pobjeda neće doći u pitanje.

Evo za kraj poruka navijačima od kapetana Plemića pred sutrašnju utakmicu?

Za kraj želio bih pozvati naše navijače da dođu u što većem broju sutra na Gradski derbi,  i da budu kao i uvjek  naš 12 igrač.