Perišić: Neka Šuker bira bolje

Ivan Perišić, Uvijek vjerni udruga, vatrena krila, Ivan Rakitić, Ivan Perišić, Ivan Perišić, transfer, Inter Milano, Ivan Perišić, inter, Hrvatska, bugaska, Vatreni, vatreni Hrvatska, Ivan Perišić, Davor Šuker, Jose Mourinho, Ivan Perišić, Manchester United, Ivan Perišić, FC Barcelona, Ivan Perišić, inter, Manchester United, FC Bayern, Bayern München, Ivan Perišić, Josip Brekalo
Ipak izabrana vrsta pod vodstvom Ante Čačića je upisala jedan od najružnijih poraza (3:0) u svojoj povijesti, ali tu nije bio kraj lošem iskustvu jer je sve za sobom imalo i dodatno loše konotacije.

Prvo je Marko Pjaca teško ozlijedio koljeno u 63. minuti, a poslije jučerašnjeg pregleda u Zagrebu HNS je objavio kako su Pjaci pukli prednji križni ligamenti pa je za njega ova sezona završena.

Visok poraz je za sobom povukao i lošu atmosferu, a glas protiv odluke HNS-a da se igra s Estonijom u Talinu su digli i igrači.

- Ovo na čemu smo mi igrali i u kakvim smo uvjetima igrali stvarno nije za profesionalnog igrača. Nema smisla igrati ovakve utakmice. Ovom prilikom poručio bih gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako samo možemo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan, poručio je Ivan Perišić predsjedniku HNS-a.

Iako se za kompletan poraz nemoguće žaliti na teren, veliki gubitak je svakako sama činjenica da je na lošem terenu Hrvatska izgubila Pjacu. Svoj osvrt na uvjete za igranje je imao i izbornik Ante Čačić.

- Nije me zabolio toliko rezultat koliko to što se Pjaci dogodilo, rekao je Čačić, a potom o samoj utakmici kazao:

- Slažem se da je poraz neočekivan, međutim, našim igračima nažalost nije omogućeno igrati u prikladnim uvjetima, već se igralo na pijesku. Teren je veliki razlog zašto smo ovako nezadovoljni. Nismo se najbolje snašli, a dozvolili smo domaćinu da iz pogreške postignu pogodak. I kasnije smo imali problema s prilagodbom na podlogu, griješili smo u pripremi završnice, a nakon ozljede Pjace sve smo začinili s još dvije pogreške u zadnjoj liniji. Žao mi je igrača jer su stvarno željeli biti svoji, ali zbog tehničkih grešaka neki su bili neprepoznatljivi, nisu uspjeli prezentirati kvalitetu, istaknuo je Čačić.

Dnevni list