Pavle Sušić : Zbog ozljeda nisam pružio više

U prvom dijelu sezone je bio standardniji nego u prve dvije sezone Pod Bijelim brijegom, ali ni jesenas se nije izborio za status standardnog igrača, jer je od četrnaest prvenstvenih utakmica u kojima je skupljao minutažu, samo u njih pet bio starter, piše dnevni list.

Bez obzira što u Zrinjskom nisam pružio onoliko koliko sam očekivao, u Mostaru sam svejedno proveo dvije i pol lijepe godine. Karijeru ću vjerojatno nastaviti u inozemstvu, što je i glavni razlog zbog kojeg sam zatražio sporazumni raskid ugovora, ali nekako vjerujem da ću jednog dana opet zaigrati u dresu Zrinjskog, izjavio je Sušić.
U Zrinjski je došao iz niželigaša Radnika, a zanimljivo da je službeni debi upisao u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
- Ozljede su definitivno razlog zbog kojeg u Zrinjskom nisam pružio puno više. Na startu sam bio starter, ali me vrlo brzo počeo mučiti trbušni zid zbog kojeg sam podvrgnut operativnom zahvatu, a koji me kasnije usporio. U prošlu sezonu također sam krenuo dobro, protiv Tobola i Tre Pennea sam postigao dva pogotka, izborio dva kaznena udarca i dodao još četiri asistencije, ali onda me opet usporila ozljeda, jer sam morao na novu operaciju, govori Sušić, koji nije otkrio gdje bi trebao nastaviti karijeru.
- Nema smisla da govorim ime kluba dok ne potpišem, ali radi se o inozemnom klubu. Mogu tek reći da je u pitanju Njemačka, zaključio je Sušić.