Ovo je najveći skandal u povijesti nogometa

Bayern München, Borussia Dortmund
Bayern München tako tri kola prije kraja ima bod više i utakmicu manje te veliku priliku pobjeći Dortmundu na +4, što bi zasigurno riješilo pitanje prvaka u Njemačkoj.

Što se tiče Dortmunda, oni su poveli protiv Schalkea, ali su na kraju dopustili preokret poslije penala i dva crvena kartona kada su igru morali napustiti Marco Reus i Marius Wolf. Nakon susreta, trener Borussije Lucien Favre nije se toliko ljutio zbog isključenja koliko zbog dosuđenog penala iz kojeg je Schalke izjednačio.

"Najveći skandal u povijesti nogometa"

"Utakmica je mogla završiti drugačije, dobro smo počeli, ali nas je penal ranio. To je smiješno. Osobe koje su izmislile ova pravila se više ne mogu pogledati u ogledalo. Ovo je za mene najveći skandal u povijesti nogometa. To nema nikakve veze s penalom. Kako god, titula je šala, to je sasvim jasno", govorio je ljutiti Švicarac.

Sve u svemu, šala ili ne, Bayern će danas igrati u gostima protiv Nürnberga, pretposljednje ekipe Bundeslige što je velika prilika za odlazak na +4. Niko Kovač tako bi bio jako blizu osiguranja sedme uzastopne titule Bayerna.

index.hr