"Ovo je jedna vrlo tužna priča": Unirea odustaje od Europa lige?!

nogomet, Grude, nogomet, Sloga Ljubuški, nk grude, nogomet, nogomet, Europska liga, unirea, HNK Čapljina, NK Bigeste, nk sloga, liga mz, Ljubuški, HNK Čapljina, nk sloga, HNK Brotnjo, hnk kupres, HNK Grude, pogodak, nogomet, ep, nogomet, Travnik, namještanje utakmica, milan, talijanska liga, nogomet, nogomet, španjolska liga, Hajduk, Dinamo, RNK Split, malonogometni turnir, malonogometni turnir, dario župarić, Cibalia, Vatreni, mali nogomet, mali nogomet, mali nogomet, safet altić, italija, namještanje utakmica, Marko Bošković, malonogometni turnir, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Fojnica, malonogometni turnir, Stolac, malonogometni turnir, nogomet, Rama, turnir, turnir, Stolac
Aktualni viceprvak Rumunjske u velikim je financijskim problemima, igrači mjesecima nisu vidjeli plaću, predsjednik je podnio ostavku, a za njim se poveo i trener.

"Morat ćemo skupiti novac za put u Split", čulo se iz tabora momčadi iz Urzicenija netom nakon ždrijeba, a danas se u rumunjskim medijima pojavila i prvi put informacija kako bi Unirea mogla odustati od igranja utakmica sa Splićanima, piše index.hr.

Jedini spas da se to ne dogodi jest prodaja petorice glavnih igrača, ali onda bi im se i šanse protiv Bijelih drastično smanjile. Kako piše Prosport.ro, predsjednik kluba Buscaru u sve je većim privatnim dugovima koji su se odrazili i na Unireju, i ukoliko proda Galamaza, Bilascua, Arlauskisa, Brandana i Marinescua, dobio bi na vremenu dok sumanuto traga za novim ulagačem, koji bi uložio vlastiti kapital i spasio klub.

Predsjednik Steaue nanjušio priliku: Dug od Unirejina gazde želi pretvoriti u pojačanja za svoju momčad

Situaciju dodatno otežava i činjenica da je Buscaru dužan tri milijuna eura kontroverznom predsjedniku Steuaue Gigiju Becaliju, koje bi ovaj vrlo rado volio vratiti "otimanjem" ponajboljih nogometaša Unireje, u prvom redu gore navedene petorice, odnosno Georgea Galamaza čija je vrijednost procijenjena na milijun eura.

Nisu nijednom zabili u pet utakmica, ali "teško je pričati o nogometu kad ne znate što će biti sutra"

Rony Levy vodio je momčad i u subotnjem porazu od novopečenog prvoligaša, a premda njegova momčad nije zabila niti jedan gol (!) u pet službenih ovosezonskih utakmica, priznaje kako mu trenutno nije do nogometa:

"Teško je pričati o utakmicama u trenucima kad ne znate što će biti sutra. Ovo zbilja nije normalno, svi se bave samo financijskim problemima, atmosfera u momčadi je vrlo loša. Sreća nas je iznevjerila, ovo je jedna vrlo tužna priča", rekao je Levy.