Otkazana utakmica između HŠK Zrinjski i HNK Cibalije

Zrinjski Gošk

... koju smo sutra u 18 sati u Tomislavgradu trebali igrati protiv ovog hrvatskog prvoligaša, stoji na fb stranici kluba iz Mostara.

HŠK Zrinjski žali što neće imati priliku igrati protiv prijateljskog kluba iz Vinkovaca kojem želimo puno sreće u budućnosti.

Na Kupresu s 26 nogometaša

Nakon što su protekli vikend proveli u Mostaru, nogometaši prvaka danas se opet vraćaju na Kupres, gdje će se ovog puta zadržati do 2. srpnja.

Uz članove stručnog stožera mjesto u autobusu zauzelo je 26 igrača, a u Mostaru je samo ostao Tonći Kukoč, koji će se zbog terapije sutra priključiti momčadi.

Na popisu su vratari Kenan Pirić, Krešimir Bandić, Dalibor Kozić i Ivan Trifković te Mario Barić, Marin Galić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Luka Lučić, Neven Laštro, Pero Stojkić, Đorđe Ćosić, Nermin Jamak, Marijan Ćavar, Frane Čirjak, Marko Perišić, Toni Jović, Ognjen Todorović, Miloš Filipović, Salko Jazvin, Nemanja Bilbija, Rijad Kobiljar, Nardin Mulahusejnović, Nermin Hajdarević, Saša Kajkut i Momčilo Mrkaić,  stoji na Facebook stranici HŠK Zrinjski.